9.11. Diagnostika demence proč je důležité přijít včas

V úterý 9. listopadu od 15 hodin Vás ve spolupráci s MAS Brdy Vltava a Dementií I.O.V zveme na přednášku pro pečující z cyklu Alzheimerova nemoc a jiné typy demence. Chcete-li si odnést užitečné tipy, povzbuzení a popovídat si s lektorkou nebo s ostatními pečujícími, jste srdečně vítáni v prostorách denního stacionáře na Dukelském náměstí 443 v Dobříši. Článek 9.11. Diagnostika demence proč je důležité přijít včas se nejdříve objevil na Pečovatelská služba Dobříš.

projít na článek

Druhy demencí

Demence je obecný termín pro ztrátu paměti a jiných duševních schopností natolik závažných, že zasahují do každodenního života. Demence je způsobena fyzickými změnami v mozku.

projít na článek

Baterie Parkside nejde nabít: Diagnostika a řešení problémů

Práce s aku nářadím přináší spoustu výhod. Lidé si mohou vzít nářadí [] Článek Baterie Parkside nejde nabít: Diagnostika a řešení problémů se nejdříve objevil na Recenzetesty.cz.

projít na článek

Nemoci jazyka

Diagnostika podle jazyka je metoda poměrně hojně rozšířená a rozvinutá ve východním lékařství, tradiční čínské medicíně, ale je také často používaná v medicíně západní. Jazyk se považuje na vizuální bránu těla. Představuje rovněž skvělý nástroj pro jednod

projít na článek

Přírodní prostředky na snížení kyseliny močové

Pro správné snížení hladiny kyseliny močové je důležité pochopit, co kyselina močová je, odkud pochází a proč vysoké úrovně mohou vést k nemoci zvané dna. Také je důležité vědět, proč je nutné léčit vysoké hladiny kyseliny močové v krvi. Na tyto otázky př

projít na článek

Chráněno: Facebook vs Apple iOS 14: Připravte se na změny včas!

Požadovaný obsah je chráněn heslem. Pokud jej chcete zobrazit, zadejte prosím nejdříve heslo: Heslo: The post Chráněno: Facebook vs Apple iOS 14: Připravte se na změny včas! first appeared on Linhart Marketing.

projít na článek