Víte, že první jarní den připadne letos na 20. března, přesněji nás máj vzbudí už v 04:07 hodin? Ještě měsíc čekání? Ne tak docela! Na rozdíl od astronomického jara má to takzvané meteorologické pevně stanovený začátek i konec…a každoročně začíná 1. března a končí posledním květnovým dnem. To už je docela blízko, ne? Komu by se však nechtělo čekat ani těch pár dnů, nechť si přečte vnímavé řádky žáků a nechá se okouzlit tímto ročním obdobím hned teď! Práce, které zde naleznete, byly vypracovány žáky 8. ročníku jako dobrovolný DÚ na téma „A jaro je tu” ve slohovém útvaru líčení. Práce jsou v původní verzi, bez korektury. Subjektivně zabarvený popis má za úkol probudit co nejvíce lidských smyslů a přenést pocity, dojmy z pisatele na čtenáře. Posuďte sami, zda se to dětem podařilo! Podle mě ano…a skvěle!!! Markéta Doubravová, vyučující ČJ v 8. ročníku Anastasia-Danko-liceni-jaraStáhnout Andela-Zimova-liceni-jaraStáhnout Andrea-Patzenhauerova-liceni-jaraStáhnout Antonie-Venclova-liceni-jaraStáhnout Denis-Machacek-liceni-jaraStáhnout Evelina-Sindlerova-liceni-jaraStáhnout Lea-Hromadkova-liceni-jaraStáhnout Matej-Slovak-liceni-jaraStáhnout Nela-Balintova-liceni-jaraStáhnout Nikita-Illienko-liceni-jaraStáhnout Simona-Bartakova-liceni-jaraStáhnout Tomas-Pilc-liceni-jaraStáhnout Viktorie-Svorcova-liceni-jaraStáhnoutThe post A jaro je tu! first appeared on ZS Solnice.
Klasická akce na jaro 2022, za odběry spotřebního materiálu či xerografického papíru obdržíte kvalitní multifunkční nůžky Fiskars. Ano opravdu multifunkční stříhá to, brousí to, lanka štípe to a hlavně pivo otvírá to To prostě musí mít doma každý.Team A
projít na článekVyužijte období, kdy bude archeopark patřit jen vám!
projít na článekRegistrujte nové domény na Czechia.com za výhodné ceny po celé jaro 2023!
projít na článekJaro je po zimě nejlepším zpytováním svědomí. Určitě nám po zimě zbyl nějaký ten přebytečný kilogram, který se nám nelíbí. Proto je nejlepší začít se sebou něco pozitivního dělat. Začněte pravidelně jíst pestrou stravu apít, dopřejeme si více ovoce azelen
projít na článek