A přišel čas závodit...

Macík byl v prologu nejrychlejší. Bude otvírat trať Dakaru. Martin Prokop odstartoval do svého osmého Dakaru a po prologu je jedenáctý.

projít na článek

Na Mallorce se začne závodit v pondělí

První letošní velká regata olympijských tříd začíná na Velikonoční pondělí 2. dubna na Mallorce. Závodit se bude do pátku a v sobotu 7. dubna jsou na programu medailové rozjížďky. Doufejme, že v nich uvidíme i české závodníky.

projít na článek

TÝM BUGGYRA ZM RACING VSTOUPÍ DO SÉRIE EURONASCAR

V následující sezóně se v sérii NASCAR Whelen Euro Series (NWES) premiérově představí stáj Buggyra ZM Racing, která tímto krokem rozšíří globální aktivity spojené se značkou Buggyra. Aliyyah a Yasmeen Kolocovy budou závodit v kategoriích EuroNASCAR PRO a

projít na článek

Týmové mistrovství ČR v jachtingu aneb Velká cena Prahy

V Praze na Vltavě v YC CERE se bude příští prodloužený víkend konat třídenní mistrovství České republiky týmů. Šestičlenné týmy budou závodit na lodích třídy 420, v soubojích tři proti třem lodím. Závodu se zúčastní 12 týmů včetně jednoho slovenského. Na

projít na článek

Vítězství na Gardě

Česká reprezentantka Alessia Palanti, letos konečně mohla závodit na domácí Gardě. V neděli 19. 7. se zúčastnila místních závodů pro jachtaře z klubů u Gardského jezera.

projít na článek

Třetí český jachtař jede do Ria

Dne 18. července 2016 bylo oficiálně potvrzeno, že surfař Karel Lavický, účastník olympiády v Londýně, který dosud figuroval jako náhradník, jede do Ria, kde bude závodit ve třídě RS:X.

projít na článek