A Vrh whippetů

Dne 17.2.2022 se narodily v naší chovatelské stanici první štěňata whippetů. Na svět přišly 2 fenky a 3 pejsci. Maminka Abby i štěňata jsou zdravá a daří se jim dobře. Pejsek Pejsek Pejsek Fenka Fenka The post A Vrh whippetů first appeared on De Marte Moor.

projít na článek

Vrh whippetů A

Štěňátka whippetů z vrhu A se chystají do nových domovů Alba Rose Aria Calma Allgero Arnie Azure RayThe post Vrh whippetů A first appeared on De Marte Moor.

projít na článek

Vrh whippetů B

Bella Rosa Bodie Ben Bonnie Bianca Bellatrix Brielle AbbyThe post Vrh whippetů B first appeared on De Marte Moor.

projít na článek

Štěňata whippetů 7 týdnů

Bella Rose Bellatrix Bianca Ben Bodie Bonnie Brielle Abby 12. 3. 2024 12. 3. 2024 12. 3. 2024The post Štěňata whippetů 7 týdnů first appeared on De Marte Moor.

projít na článek

Vrh whippetů ,,B”

S radostí a pokorou oznamujeme, že na konci ledna se v naší CHS De Marte Moor narodí vrh whippetů. Rodiče jsou zdraví (mají zdravotní testy) a oba mají skvělé povahy. Pokud Vás naše plánované spojení zaujalo nebo chcete více informací tak mě neváhejte kon

projít na článek

Štěňata whippetů mají 17 dní

Štěňátka rostou, otevírají oči, posilují nožičky, objevují packy a ocásky nejen své Někteří už mají první zoubky.Volný je krásný plavý pes Allgero Aria Calma Allgero Alba Rose Azure Ray Arnie The post Štěňata whippetů mají 17 dní first a

projít na článek