Absolutní lineární hřídelový snímač LinACE™ s technologií InAxis™

LinACE je absolutní lineární snímač pro náročné aplikace, určený k zabudování do hydraulických, pneumatických a elektromechanických pohonů jako prvek polohové a rychlostní zpětné vazby. Systém snímá s přesností ± 5 µm, takže jeho uživatelé mohou využít úplnou regulaci s uzavřenou smyčkou, což značně zvyšuje bezpečnost a výkon zařízení. Systém LinACE, který představuje zcela nový přístup k lineární polohové zpětné vazbě, byl navržen a je vyráběn partnerskou společností firmy Renishaw, firmou RLS.

projít na článek

Uzavřený absolutní snímač FORTiS-S™

Hledáte uzavřený lineární absolutní snímač pro obráběcí stroje? Objevte novou generaci uzavřených lineárních absolutních snímačů FORTiS-S™ určených do nepříznivého prostředí.

projít na článek

RESOLUTE™ absolutní odměřovací systém s lineární stupnicí a stupnicí části oblouku RKLA30

RESOLUTE™ absolutní odměřovací systém s lineární stupnicí a stupnicí části oblouku RKLA30 RESOLUTE™ je první absolutní optický snímač na světě schopný rozlišení 32 bitů při rychlosti 36 000 ot./min.

projít na článek

Absolutní lineární a rotační (úhlový) snímač RESOLUTE™ s interface Siemens DRIVE-CLiQ

Siemens DRIVE-CLiQ je inovativní komunikační interface pro spojení pohonů SINUMERIK a SINAMICS se snímači a přímými odměřovacími systémy. Absolutní optický snímač RESOLUTE s interface DRIVE-CLiQ umožňuje výrobcům strojů dosáhnout ještě vyššího výkonu a vě

projít na článek

RESOLUTE™ absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RELA30

RESOLUTE™ absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RELA30. Je to první absolutní snímač na světě schopný rozlišení 1 nm až do 100 m/s pro lineární systémy a rozlišení 32 bitů až do 36 000 ot/min pro rotační systémy.

projít na článek

RESOLUTE™ absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RTLA30

RESOLUTE™ absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RTLA30 Je to první absolutní snímač na světě schopný rozlišení 1 nm až do 100 m/s pro lineární systémy a rozlišení 32 bitů až do 36 000 ot/min pro rotační systémy.

projít na článek