Absolutní optický snímač RESOLUTE™ splňuje požadavky náročné výroby fotovoltaických solárních panelů

Největšími výzvami, jimž čelí výrobci vysoce účinných fotovoltaických (solárních) panelů, jsou snižování nákladů a zvyšování účinnosti panelů. Ve snaze zvyšovat výnosy, snižovat procesní variabilitu a odstraňovat překážky vyšší kapacity výrobních linek hledají výrobci cesty, jak zvýšit automatizaci výroby. Ta bude klíčem k dosažení tzv. grid parity, tj. okamžiku, kdy začne být sluneční energie levnější než energie z konvenční zdrojů.

projít na článek

RESOLUTE™ absolutní snímací UHV systém s lineárním měřítkem RTLA30

RESOLUTE™ UHV (Ultra-High Vacuum) absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RTLA30. RESOLUTE™ je první absolutní optický snímač na světě schopný rozlišení 32 bitů při rychlosti 36 000 ot./min.

projít na článek

RESOLUTE™ absolutní snímací UHV systém s lineárním měřítkem RELA30

RESOLUTE™ absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RELA30. RESOLUTE™ je první absolutní optický snímač na světě schopný rozlišení 32 bitů při rychlosti 36 000 ot./min.

projít na článek

Společnost Renishaw uvádí první funkčně bezpečný absolutní otevřený optický snímač

Společnost Renishaw rozšiřuje sortiment funkčně bezpečných (FS – functionally safe) snímačů novým absolutním otevřeným optickým snímačem RESOLUTE™ určeným pro odměřování polohy lineárních a rotačních os. Snímač RESOLUTE FS je variantou běžných snímačů řad

projít na článek

RESOLUTE™ absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RSLA30

RESOLUTE™ absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RSLA30. RESOLUTE™ je první absolutní optický snímač na světě schopný rozlišení 32 bitů při rychlosti 36 000 ot./min.

projít na článek

RESOLUTE™ absolutní snímací UHV systém s lineárním měřítkem RSLA30

RESOLUTE™ absolutní snímací UHV systém s lineárním měřítkem RSLA30. RESOLUTE™ je první absolutní optický snímač na světě schopný rozlišení 32 bitů při rychlosti 36 000 ot./min.

projít na článek