Absolutní poezie všeho i ničeho

Bouškův básnický triptych usiluje o protržení hrází, chce být revolučním počinem. Rozsáhlý konvolut básní bezesporu představuje dynamický celek, který může vyvolávat neutuchající diskusi. Surreální výjevy domnělé budoucnosti zde stojí vedle banálních skutečností, angažovanost se střídá s intimní lyrikou, nechybí až vědeckofantastické náměty. Nenaložil si toho autor na sebe nakonec příliš?

projít na článek

Poezie v rytmu jazzu

Poezie v rytmu jazzu, aneb setkání s Josefem Kainarem The post Poezie v rytmu jazzu first appeared on Zámek Třebešice.

projít na článek

RESOLUTE™ absolutní snímací UHV systém s lineárním měřítkem RTLA30

RESOLUTE™ UHV (Ultra-High Vacuum) absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RTLA30. RESOLUTE™ je první absolutní optický snímač na světě schopný rozlišení 32 bitů při rychlosti 36 000 ot./min.

projít na článek

RESOLUTE™ absolutní snímací UHV systém s lineárním měřítkem RELA30

RESOLUTE™ absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RELA30. RESOLUTE™ je první absolutní optický snímač na světě schopný rozlišení 32 bitů při rychlosti 36 000 ot./min.

projít na článek

RESOLUTE™ absolutní snímací UHV systém s lineárním měřítkem RSLA30

RESOLUTE™ absolutní snímací UHV systém s lineárním měřítkem RSLA30. RESOLUTE™ je první absolutní optický snímač na světě schopný rozlišení 32 bitů při rychlosti 36 000 ot./min.

projít na článek

RESOLUTE™ absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RSLA30

RESOLUTE™ absolutní odměřovací systém s lineárním měřítkem RSLA30. RESOLUTE™ je první absolutní optický snímač na světě schopný rozlišení 32 bitů při rychlosti 36 000 ot./min.

projít na článek