Aby auto nezamrzlo

Venkovní teploty začínají útočit na bod mrazu a přichází tak doba přípravy našich motorových miláčků na zimu. V našem aktuálním zimním letáčku přinášíme výběr produktů, které vám rozhodně nemohou chybět.

projít na článek

Auto Moto Revue

11. 10. 2014 jsme byli v pořadu Auto Moto Revue. Můžete se podívat ve fotogalerii na fotografie z natáčení, kterého se účastnil například Aleš Valenta. Odkaz na celý díl najdete ZDE. The post Auto Moto Revue first appeared on Autonábytek Majoroš.

projít na článek

Honda Civic rozdrtila v anketě Auto roku 2023 v ČR ostatní modely

Civic e:HEV, se dnes stal absolutním vítězem v anketě Auto Roku 2023. Odborná dvacetičlenná novinářská porota vybírala původně mezi 26 nominovanými vozy v kole prvním a poté byl výběr zúžen na 6 finalistů ve druhém kole.

projít na článek

Toyota Corolla TS Style: toto slušivé rodinné auto s obřím kufrem si zamilujete

Klasický kombík s prostorným kufrem, šetrným hybridním motorem a skvěle funkční kabinou je perfektní volbou pro všechny, kteří ještě nepropadli módě SUV. Hledáte-li auto, které spolehlivě slouží a ničím nerozčiluje, tady je. Toyota Corolla TS Style může b

projít na článek

Chcete své dítě zpět? Zaplaťte předplatné! Volkswagen provedl nemyslitelné

Otevři svou mysl Chcete své dítě zpět? Zaplaťte předplatné! Volkswagen provedl nemyslitelné Poté, co ženě ukradli auto značky Volkswagen s jejím dvouletým synem stále uvnitř, policie se snažila auto vypátrat za pomoci Volkswagenu - bylo jim ale řečeno, ž

projít na článek

ŠTÍTKOVÁNÍ pneumatik

Dostali jsme v souvislosti s novým štítkováním auto pneumatik dotaz, jak vlastně probíhají testy a kdo je hodnotí. Díky. Tento proces je běžná certifikace, kdy musí každý výrobce testovat své výrobky na základě protokolu určeného evropskými orgány.

projít na článek