Aby se Lexie na cestu lépe připravila, nahlédla do zákulisí Fordu a seznámila se i se samotným elektrickým Explorerem.

Autorka cestovatelského sociálního obsahu Lexie Alfordová (@LexieLimitless), jinak také nejmladší osoba, která navštívila všechny země světa, zahajuje v pátek 8. září neobyčejnou cestu kolem světa v novém elektrickém Fordu Explorer. Z francouzského Nice vyrazí za dobrodružstvím po šesti kontinentech a více než 30 zemích. Lexie chce svou cestou ukázat, co všechno lze s autem na elektřinu zvládnout.

projít na článek

VIDEO ZE ZÁKULISÍ … JAK TO CELÉ BUDE VYPADAT :)

httpssss://youtu.be/rvH8Mfz1IPk Článek VIDEO ZE ZÁKULISÍ … JAK TO CELÉ BUDE VYPADAT :) se nejdříve objevil na Lucie Maršíková.

projít na článek

Video ze zákulisí natáčení songu Hvězdáři

The post Video ze zákulisí natáčení songu Hvězdáři appeared first on 3Bobule, film.

projít na článek

Zákulisí YouTube tvorby

Jan Malý, autor úspěšného YouTube kanálu GeekBoy, v jednom z posledních videí ukázal zákulisí své tvorby – od techniky a softwaru, které používá, po přístup ke spolupráci nebo co jsou hlavní způsoby monetizace jeho online podnikání. Otevřeně popsal, jaké

projít na článek

Dáreček

Tohle je jednorázová povídka u které nepředpokládám další pokračování. Nějak mi bleskl hlavou nápad a tak jsem to ze sebe rychle vysypal, abych to nezapomněl a vzniklo tohle. A omlouvám se všem kdož čekají na další díly zavedených sérií, že opět musí ček

projít na článek

Ford Pro představuje nové digitální funkce a vylepšené technologie, které přijdou do Fordu Transit v roce 2024

Společnost Ford Pro dnes oznámila významnou modernizaci modelu Transit - nejprodávanější dodávky na světě1 - která má podnikům pomoci zvládnout více operací a optimalizovat jejich provoz.

projít na článek