ACAI DRINK

BUDEME POTŘEBOVAT 1 sáček Acai ORGANIC200ml jablečného džusu80ml alkoholu (vodky nebo rumu)2 lžičky třtinového cukru nebo medu PŘÍPRAVA vše rozmixujeme [] The post ACAI DRINK first appeared on ACAI.

projít na článek

ACAI BRAIN BOOSTER SMOOTHIE

Na přípravu tohoto zázračného smoothie na posílení mozku budeme potřebovat: 1 balení Acai ORGANIC 100g 1 šálek kokosového mléka kousek [] The post ACAI BRAIN BOOSTER SMOOTHIE first appeared on ACAI.

projít na článek

MÁJ, LÁSKY A ACAI S ČOKOLÁDOU ČAS

Blíží se nejkrásnější období v roce. 1. máj den zamilovaných a my jsme pro Vás připravili lahodné propojení čokolády [] The post MÁJ, LÁSKY A ACAI S ČOKOLÁDOU ČAS first appeared on ACAI.

projít na článek

ACAI BANANA SMOOTHIE

Toto banánové smoothie je díky své bohaté sladké chuti vynikající pro děti a na jeho přípravu budeme potřebovat: 1 balení [] The post ACAI BANANA SMOOTHIE first appeared on ACAI.

projít na článek

NECHTE ROZKVÉST JARO S ACAI ORGANIC

V  měsících březnu a dubnu jsme si pro vás připravili DVĚ JARNÍ AKČNÍ BALENÍ  2kg  + 400g  ZA ÚŽASNOU CENU [] The post NECHTE ROZKVÉST JARO S ACAI ORGANIC first appeared on ACAI.

projít na článek

ESSENS ENERGY DRINK

ESSENS ENERGY DRINK Novinka! Nechte se inspirovat divokou přírodou a probuďte v sobě sílu kočkovité šelmy. Dokáže vyburcovat k výkonům vymykajících se fyzikálním zákonům a stojících na hranici možností. • jemně sycený energetický nápoj s taurinem, kofein

projít na článek