ACTIMARIS FORTE TAKÉ V ÚHRADĚ, RADUJME SE !!!

Konečně i ActiMaris forte roztok 300 ml se přidal k ostatním produktům, které Všeobecná zdravotní pojišťovna zařadila do systému zdravotních úhrad. Znamená to, že pokud si ActiMaris Forte budete chtít koupit v lékárně, nemusíte už platit plnou cenu, ale pouze doplatek, většinu nákladů uhradí sama pojišťovna, a to ve výši 60%. To samozřejmě platí pro klienty všech pojišťoven.  Do systému zdravotních úhrad už tak spadá celá ActiMaris rodinka Abyste na úhradu od pojišťovny měli nárok, musí Vám produkty nejprve předepsat lékař na tzv. poukaz. Ten potom předložíte v lékárně, kde slouží stejně jako recept a na jeho základě Vám bude ActiMaris vydán pouze za doplatek. Výše doplatků se v jednotlivých lékárnách liší podle přirážky, kterou si lékárna na produkt nasadí. Obvykle se pohybuje okolo 250 Kč. Pokud Vás tedy trápí chronické rány a záněty na kůži nebo na sliznici, jako jsou např. bércové či diabetické vředy, proleženiny, infekční rány, záněty dásní a dutiny ústní, akné, plísňové infekce nebo dermatitidy požádejte nyní svého lékaře předepsání ActiMaris na poukaz a utíkejte do lékárny. ActiMaris mohou předepsat tito lékaři: Dermatolog Chirurg Internista Geriatr Diabetolog Angiolog Praktický lékař pro dospělé V případě potřeby přikládáme Vzor vyplnění Žádanky a Poukazu pro Vašeho lékaře ZDE. Všechny produkty ActiMaris jsou také i volně prodejné, a to jak v lékárnách, tak na našem e-shopu www.actimaris.cz/Produkty V případě, že si nevíte rady, který z produktů by Vám na Vaše obtíže nejlépe pomohl, neváhejte zavolat na naši infolinku 775 335 111, nebo napsat na náš on-line chat kde Vám rádi poradíme a doporučíme produkt přesně pro Vás Hodně zdraví a rychlé hojení ran Vám přeje Tým ActiMaris The post ACTIMARIS FORTE TAKÉ V ÚHRADĚ, RADUJME SE !!! appeared first on ActiMaris - rychlé hojení ran.

projít na článek

ActiMaris forte300ml

Na špatně se hojící, infekční rány, těžší formy akné, vředy, atd. The post ActiMaris forte<br>300 ml appeared first on ActiMaris - rychlé hojení ran.

projít na článek

ActiMaris – malý zázrak do lékárničky

O produktech ActiMaris uveřejnila článek blogerka Jana Morávková, autorka blogu Jana v pohodě, která se rozhodla ActiMaris otestovat na své početné rodině. Které produkty si pro testování vybrala, co s nimi hojila a jak je spokojená s účinky? Vše se dozví

projít na článek

Reference

Klikněte na obrázky níže a přečtěte si názory několika desítek žen, které testovaly a používaly přípravky ActiMaris na různé potíže v praxi. Vaše dotazy, komentáře a zkušenosti s přípravky ActiMaris posílejte na: [email protected] nebo volejte na: +420

projít na článek

ActiMaris sensitiv 300ml

K bezbolestné desinfekci, na citlivou a podrážděnou kůži i sliznici. The post ActiMaris sensitiv 300 ml appeared first on ActiMaris - rychlé hojení ran.

projít na článek

ActiMaris sensitiv 1000ml

Na výplach ran, popálenin, dekontaminaci MRSA. The post ActiMaris sensitiv 1 000 ml appeared first on ActiMaris - rychlé hojení ran.

projít na článek