ActiMaris gel nahojeníran20g

K urychlení hojení všech druhů ran a zánětů kůže i sliznic. The post ActiMaris gel na hojení ran 20g appeared first on ActiMaris - rychlé hojení ran.

projít na článek

ActiMaris – malý zázrak do lékárničky

O produktech ActiMaris uveřejnila článek blogerka Jana Morávková, autorka blogu Jana v pohodě, která se rozhodla ActiMaris otestovat na své početné rodině. Které produkty si pro testování vybrala, co s nimi hojila a jak je spokojená s účinky? Vše se dozví

projít na článek

ActiMaris forte300ml

Na špatně se hojící, infekční rány, těžší formy akné, vředy, atd. The post ActiMaris forte<br>300 ml appeared first on ActiMaris - rychlé hojení ran.

projít na článek

Reference

Klikněte na obrázky níže a přečtěte si názory několika desítek žen, které testovaly a používaly přípravky ActiMaris na různé potíže v praxi. Vaše dotazy, komentáře a zkušenosti s přípravky ActiMaris posílejte na: [email protected] nebo volejte na: +420

projít na článek

ActiMaris sensitiv 300ml

K bezbolestné desinfekci, na citlivou a podrážděnou kůži i sliznici. The post ActiMaris sensitiv 300 ml appeared first on ActiMaris - rychlé hojení ran.

projít na článek

ActiMaris sensitiv 1000ml

Na výplach ran, popálenin, dekontaminaci MRSA. The post ActiMaris sensitiv 1 000 ml appeared first on ActiMaris - rychlé hojení ran.

projít na článek