Adopce mravenců aneb naše kolegy zatím nenahrazujeme

Naši milí, věříme, že jste nám na mravenčí lep neskočili. I když by bylo moc pěkné mít místo akvárka s rybičkami terárium s mravenci, zdravý rozum vítězí a mravence z jejich přirozeného prostředí vytrhávat nechceme.  Určitě jste si už všimli, že v naší komunikaci nějakou dobu používáme mravence. Důvod je snadný – slovo manica totiž označuje latinsky druh mravence. Proto, pokud o sobě mluvíme jako o mravencích, není to jen infantilní kratochvíle, vychází to z nás samých, z našeho názvu. A moc rádi se v opravdovém mraveništi také inspirujeme při naší práci. Vystihuje nás pracovitost, spolupráce, dobré vztahy a oddanost.  Chcete-li se přidat mezi naše jediné , tedy ty lidské, mravence, místo u stolu se najde téměř vždy. Jestli se nenajdete v popisovaných profilech, nebojte se poslat životopis na náš e-mail [email protected]  A kdybyste náhodou chtěli pomoci s adopcí Microsoft 365, nastavením cloudu, s komunikací nebo třeba firemních intranetem (umíme toho samozřejmě mnohem víc), ozvěte se taky.  The post Adopce mravenců aneb naše kolegy zatím nenahrazujeme appeared first on manica.

projít na článek

Hledáme nové kolegy!

Hledáme nové kolegy do našeho týmu! Více informací o inzerovaných pozicích ve společnosti Mopos Communications, a.s. naleznete v sekci Kariéra. Máte-li zájem u nás pracovat a splňujete požadavky pro tyto pozice, zašlete nám prosím svůj strukturovaný život

projít na článek

SC Česká Lípa 02/11: Česká Lípa pro každého, aneb jak můžeme proměnit naše město klepšímu?

Jste úplně spokojeni smístem, kde bydlíte? Naučme se číst město, pojmenovat jeho problémy adiskutujme společně možná lepší řešení. Termín: 2. 11. 2023, 17:07 Místo: Ubílýho černocha, Boženy Němcové 2942, Česká Lípa Přednášející: Ing.Arch. MgA. Osamu Okam

projít na článek

Naše nová prodejna aneb jak se staví sen

Na přelomu srpna a září jsme pro Vás otevřeli novou prodejnu v centru Prahy, konkrétně v Paláci Adria na Národní třídě 36/40. Před touto radostnou událostí na nás čekala velká výzva a to v podobě, jak bude naše prodejna vypadat.

projít na článek

Debaty o penězích

Tady je naše Otázka týdne: Bavíš se s kolegy otevřeně o penězích? Považuješ to za důležité? Zapojte se a podívejte se, jak na ni odpověděli kolegové na LinkedIn a na Facebooku (rozklikněte si komentáře).

projít na článek