Adventní koncert v Kutné Hoře 9.12.2023

S laskavým svolením autorů připojujeme jejich vřelé poděkování, kterého si nesmírně vážíme. Dobrý den,chtěli bychom vám s manželem touto cestou poděkovat za nevšední zážitek. V sobotu 9.12. jsme byli na vašem koncertě v kostele sv.Jakuba v Kutné Hoře. Ta hodina, po kterou jsem měla téměř stále slzy v očích byla nádherná. Máte náš obdiv a velký dík. Zpříjemnili jste nám náš adventní pobyt v tomto krásném městě a zážitek z vašeho vystoupení nám navždy zůstane v paměti i srdcích.Děkujeme za vaše krásné hlasy, kterými rozdáváte radost lidem kolem sebe. S pozdravem manželé Kratochvílovi z Chebu The post Adventní koncert v Kutné Hoře 9.12.2023 appeared first on Lanškrounský smíšený sbor.

projít na článek

Adventní koncert Mokrá- Horákov

Adventní koncert se blíží...www.mokra-horakov.cz/adventni-koncert/d-37071/p1=3477

projít na článek

Setkání hornických měst a obcí v Kutné Hoře

{youtube}uLErFgaXBA8{/youtube} Podívejte se na spoustu fotek v albu na facebooku.

projít na článek

Koncert v Balbínce 9. 2. 2023

První koncert v novém roce, opět v Balbínce :) Příspěvek Koncert v Balbínce 9. 2. 2023 pochází z Bluesrock

projít na článek

Pivní adventní kalendář

Ode dneška v PivoŇce je k dispozici tento adventní kalendář, kde polovina půllitrových lahví je od pivovaru Mordýř a druhá Ovipistán. Na zdraví! FB adventní kalendář The post Pivní adventní kalendář appeared first on Pivotéka PivoŇka.

projít na článek

Svatba Kutná Hora Vlašský dvůr

Fotili jsme svatební obřad v Kutné Hoře ve Vlašském dvoře, poté společné portréty novomanželů a svatebních hostů v parku pod Vlašským dvorem a v okolí chrámu sv. Barbory a nakonec začátek hostiny v restauraci Barbora. Zdroj

projít na článek