Agentura Koniklec EKOPORADENSKÉ ČLÁNKY

Agentura Koniklec si pro vás v dubnu připravila hned tři nové články. Pokud chcete vědět jak na úspory energií i financí v domácnosti, začtěte se níže. Jedná se o ukázky z článků. Celý článek najdete v níže uvedených odkazech. Úspora energií v domácnostech Naše domácnosti spotřebovávají poměrně velké množství energie – ať už se jedná o energii elektrickou, plyn nebo teplo. Z celkové spotřeby energie připadá přibližně polovina na vytápění, a o tu druhou polovinu se dělí ohřev teplé vody a zbývající domácí spotřebiče. Prudký nárůst cen všech energií v posledních měsících tak nutí každou rozumně uvažující domácnost zamyslet se nad možnými úsporami – a to jak režimovými tak i technickými. Řada potenciálních investic do úspor začala dávat s drahými energiemi větší smysl a jejich návratnost se výrazně zkrátila. Celý článek najdete zde. Voda v domácnosti a její úspory Průměrný obyvatel hlavního města spotřebuje každý den 111 litrů pitné vody. Je to moc nebo málo? Ještě v roce 1990 to bylo více než 200 litrů na osobu a den. Na druhou stranu se cena pitné vody navýšila o významnou částku – z necelé jedné koruny za krychlový metr na nynějších více než 120 korun. Hovoříme samozřejmě jen o vodě studené – u spotřebovávané teplé vody přibývá k této částce ještě další nemalá suma na ohřev. Naše účty za vodu tedy setrvale rostou, a proto se vyplatí minimálně se zamyslet nad možnostmi úspory vody v každé domácnosti. Celý článek najdete zde. Domácí hospodaření s odpady Odpady produkuje člověk při své činnosti odjakživa. I když se jejich složení postupně změnilo, odpady jako takové zde jsou a měli bychom si jejich existenci uvědomovat nejen v okamžiku, kdy nevyvezené popelnice před domem „přetékají“. Složení odpadů, které produkují domácnosti, je velmi různorodé. S většinou současných odpadů si příroda neporadí. Z toho plyne odpovědnost každého z nás za odpady, které jsme vytvořili. Celý článek najdete zde.The post Agentura Koniklec | EKOPORADENSKÉ ČLÁNKY first appeared on Ekoporadny Praha.

projít na článek

Ekocentrum Koniklec MIKROKLIMA V PARKU PŘÁTELSTVÍ

25. 5. 2023 se od 9 hodin koná již 15. ročník tradiční akce Mikroklima v parku Přátelství na Praze 9 a Ekocentrum Koniklec bude u toho. Na co se při návštěvě našeho stánku můžete těšit? Představíme vám naše programy s tématem adaptace na klimatickou změn

projít na článek

REFERENCE Z AKCÍ

Z mnoha spokojených firem a agentur, které využívají mé služby, uvedu namátkou jen některé: ELISA EMC Group spol. s.r.o., restaurace Zlaté časy v Praze, LUX/CZ/ s.r.o., Merkucio s.r.o., Česká spořitelna, a.s., Olbrachtova 1929/62 a pobočka v Brně - Jánská

projít na článek

Národní sportovní agentura podpořila TJ Břevnov

Národní sportovní agentura (NSA) podpořila v letošním roce TJ Břevnov prostřednictvím dotačních výzev Můj klub 2023 v celkové výši 81 768,- Kč. Děkujeme! The post Národní sportovní agentura podpořila TJ Břevnov first appeared on tenisbrevnov.cz.

projít na článek

V-Mount baterie s články TESLA

Představujeme V-Mount baterie s články TESLA - Newell VLB-220W a VLB-290W Baterie Newell jsou vyráběny pomocí nejkvalitnějších článků od předního výrobce elektromobilů TESLA. Použité články mají maximální vybíjecí proud 30 A.

projít na článek

Reklamní agentura Salay

Se společností KP print s.r.o. je radost spolupracovat. Vždy je vše tak, jak má být a v termínu. The post Reklamní agentura Salay first appeared on KP print s.r.o..

projít na článek