Agilním přístupem se dá dosáhnout opravdové změny - 2. část

V době prudkého rozvoje technologií a zvyšování nároků zákazníků se firmy bez změny svého stávajícího fungování neobejdou. Mohou využít třeba agilní principy. Ale co to vlastně agilita je? Jak se principy zavádějí a co transformace obnáší? Na to jsme se zeptali kouče agility a lektora společnosti ICT Pro Libora Zakopala. V druhé části rozhovoru se dozvíte o konkrétních agilních nástrojích a jejich uplatnění.

projít na článek

Agilním přístupem se dá dosáhnout opravdové změny - 1. část

V době prudkého rozvoje technologií a zvyšování nároků zákazníků se firmy bez změny svého stávajícího fungování neobejdou. Mohou využít třeba agilní principy. Ale co to vlastně agilita je? Jak se principy zavádějí a co transformace obnáší? Na to jsme se z

projít na článek

Dýně - druhy

Jednou z nejmódnějších zelenin, která je vyhledávaná v obchodech i pěstovaná na zahradách, je dýně. Vyskytuje se v nejroztodivnějších druzích, z nichž je velká část jedlá. Mezi nimi najdeme opravdové zeleninové delikatesy.

projít na článek

Změny v programu 33. Akademických týdnů

Upozorňujeme na změny oproti tištěným programům 33. ročníku Akademických týdnů: Aktuální program je uveden na webu. Číst Změny v programu 33. Akademických týdnůdál

projít na článek

Jak se neztratit během změn – orientujte se v Domě změny

V minulém článku Zavádíte změny? Zvolte přístup podle motivátorů svých lidí jsme se zabývali tím, jak lidé podle svého zaměření na vztahy, výkon nebo růst, přijímají změny a jak nám tato znalost může pomoci při zavádění a komunikaci změn.

projít na článek

Ranné správy 9.11.2017

Klíčové události • ČR: Míra nezaměstnanosti v říjnu na úrovni 3,6 %. • Polsko: Centrální banka NBP v listopadu ponechala úrokové sazby beze změny. • USA: Počet žádostí o hypotéku podle MBA v uplynulém týdnu beze změny.

projít na článek