Agora započala výroba FVE

Ve společnosti Agora, který je prvním Slovenským výrobcem  fotovoltaických panelů a my jsme výhradním prodejcem této značky, započala výroba již na dvě směny. Zároveň, dochází k průběžnému doplnění portfolia ve výkonnostní škále  a samozřejmostí, je certifikace a veškerá legislativa. Nyní již Agora umí 500Wp.! The post Agora započala výroba FVE appeared first on T.A.Q. s.r.o. - stavební a konzultační činnost.

projít na článek

STUDENTI TVOŘÍ MĚSTO

V pátek 1. dubna 2022 jsme se zúčastnili projektu „Studenti tvoří město“. Zástupci společnosti Agora nás seznámili s problematikou participativního rozpočtu, v rámci kterého mohou občané předkládat svoje návrhy na „vylepšení města“.

projít na článek

Kabelka a ples – Jaká kabelka by vás měla doprovázet?

Plesová sezóna už započala a to je dostatečný důvod k tomu, abyste si opatřila novou kabelku. Bude to tradiční psaníčko nebo jiný hit? Inspirujte se našimi tipy a radami.

projít na článek

10x15 cm zelená patina, fotorámeček ze dřeva

Ruční výroba fotorámečky Pro fotky 10x15 cm Česká ruční výroba. Starý rám vyrobený z prken 200 let starých stodol, vrat a plotů se zcela nenapodobitelnou patinou. Rámeček je bez skla a zadní stěny a opěrky. Má navrtanou dírku na pověšení na výšku.

projít na článek

SIMULOVANÉ ZASTUPITELSTVO

Ve dnech 25. – 26. května 2022 se žáci  1. A  slánského gymnázia zúčastnili akce s názvem “Simulované zastupitelstvo“. Pořadatelem projektových dní byla společnost Agora, gymnázium a Městský úřad ve Slaném. První den pracovali žáci ve skupinkách, seznamo

projít na článek

Studenti na místech slánských zastupitelů

Ve dnech 20. - 21. listopadu pořádala nezisková organizace Agora na naší škole, s podporou Královského města Slaný, akci s názvem „Studentské simulované zastupitelstvo.“ První den se studenti seznámili se systémem demokratického státu a s komunální politi

projít na článek