Ahoj létní sezóno

Po dlouholeté zkušenosti se zimní sezónou se víc a víc zaměřujeme na tu letní. Léto 22 bylo krokem dopředu. Letos chceme celý program rozšířit ještě víc. “Zažít hory jinak", chceme sdílet dál a dál... Duben se u nás nese v duchu odpočinku po zimní vichřici, prázdného kobylského parkoviště a spousty restů, které jsme přes zimu odsouvali. I přesto, nebo možná právě proto, je tu jaro krásné. Jaro je také přípravou na další sezónu, která už volá. Kola z půdy, uvidíme se v létě. Letní Program Kromě servisu, půjčovny elektro a enduru kol, připravujeme na letošní letní sezónu campy pro děti, camp pro holky nebo třeba UCI HC závod horských kol. Dětské bikové campy rozšířené o více termínů. Registrace spuštěna Bikové campy, tak jak jsme si je představovali pro naše děti. Zábava, která není jen dokolečka opakující se hry. Horská kola jsou jednou z nejkrásnějších (letních) aktivit, jak trávit čas s dětmi. Zábava, jejímž základem jsou dovednosti na kole, které se děti naučí během našich campů. Možností se naskýtá nepřeberné množství. Loni jsme úspěšně začali a letos chceme navázat. Rozšiřujeme campy o více termínů. Registraci jsme právě spustili zde. Jak vypadaly lonské campy se můžete kouknout zde. Online rezervace kolServis, půjčovna elektro kol a enduro kol, v tom pokračujeme stále stejně. Kolo si můžete jednoduše rezervovat na e-shopu online. Camp pro holkyJednou z letošních novinek je camp pro holky! Vytvořit prostor, kde se nebude na kola koukat jen chlapskou perspektivou je malý velký sen! Bližší info a registraci spustíme během příštího týdne. UCI HC ZadovZadov bude letos znovu hostit závodníky světového měřítka. 20.-21.5. května si zapiště do kalendáře. HC závod týden po SP v Nové Městě na Moravě je příslib silného závodního pole. Sledujte nás na Instagramu nebo Facebooku, ať vám neuteče žádná novinka pro nadcházející letní sezónu. Uvidíme se v sedle!

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první testovací příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. The post Ahoj všichni! first appeared on Vyklízení bytů Liberec. Článek Ahoj všichni! se nejdříve objevil na Vyklíz

projít na článek

Ahoj všichni!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Příspěvek Ahoj všichni! pochází z LB Gastro

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. The post Ahoj všichni! appeared first on Prodáme to.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního ... Read More The post Ahoj všichni! first appeared on Nomiplast.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. Článek Ahoj všichni! se nejdříve objevil na Securitor.

projít na článek