Ahoj, paní zimo. První chumelenice v Českém ráji

Meteorologové sice slibovali sněžení i vnižších polohách, ale kdo by tomu věřil, když se tak často netrefí? Tentokrát jim to vyšlo. 18.11.2022 fičela vČeském ráji první chumelenice nové letošní zimní sezóny. Přemýšlel jsem, že vyrazím do terénu, ale stmívá se brzy a chumelenice zřejmě zase brzy skončí. Znám tyhle první sněhy – než jsem někam [] The post Ahoj, paní zimo. První chumelenice v Českém ráji appeared first on mariankabele.cz.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. The post Ahoj všichni! appeared first on Pavians.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. ... Read More The post Ahoj všichni! first appeared on Elektrorevize.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. The post Ahoj všichni! appeared first on SK Niké Jilemnice.

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. Článek Ahoj všichni! se nejdříve objevil na ELRAM JS s.r.o..

projít na článek

Ahoj všichni!

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu. Článek Ahoj všichni! se nejdříve objevil na Budka z Čech.

projít na článek