AI generátor videí Sora

Kam se budou vyvíjet AI nástroje? Generátor videí Sora od OpenAI ukazuje další možnosti umělé inteligence, když dokáže na základě jednoduchých promptů vytvořit komplexní, reálně vypadající až minutové FullHD záběry. Služba je zatím v testovací fázi, v oficiální ukázce už se ale můžete podívat na její výstupy včetně textových zadání, podle kterých vznikly.

projít na článek

Vloger DUŠAN je tu JAKODOMA podpoří Váš byznys

Video vládne internetu. Denně na Youtube přiletí cca 20 milionů nových videí. A kolik videí je tam z Vaší firmy? Já vím. Už to slyším. My na to nikoho nemáme a udělat video je drahý. A vy už víte, že ode mne uslyšíte opak. Můžete totiž mít časosběry, vide

projít na článek

I am Luke Skywalker, Jedi Knight and friend to Captain Solo.

Greetings, Exalted One. Allow me to introduce myself. I am Luke Skywalker, Jedi Knight and friend to Captain Solo. I know that you are powerful, mighty Jabba, and that your anger with Solo must be equally powerful. I seek an audience with Your Greatness t

projít na článek

Holly Půlnoční Měsíc - mé třetí narozky

7. října 2014 Holly oslavila své třetí narozeniny, nadiktovala pár kratičkých příhod, dozvíte se například i o zajímavém, historickém nálezu,článek je doplněn videi.

projít na článek

Záznam Vánoční akademie 2012

Byl vytvořen nový kanál videí na Youtube. Jako první se zde objevilo video ve vysokém rozlišení se záznamem Vánoční akademie 2012.Fotografie z akce od Michala Procházky najdete ZDE.

projít na článek