AKCE MĚSÍCE ZÁŘÍ A ŘÍJEN 2022

Objevily se vám po létě pigmentové skvrny, které se snažíte schovat za make-up, ale neúspěšně? Nabízíme vám akci měsíce září a října, kdy od nás máte diagnostiku pleti v rámci odstranění pigmentových skvrn ZDARMA! Akce platí od 20. 9. 2022 do 31. 10. 2022. Metod na odstranění pigmentací je více, záleží na konkrétní diagnóze pihy (efelidy), melasma, stařecké skvrny, chloasma Navrhneme Vám optimální řešení IPL, depigmentační mezoterapeutické ošetření, frakce asistovaná CO2 laserem, karbonový peeling The post AKCE MĚSÍCE ZÁŘÍ A ŘÍJEN 2022 appeared first on ilk.cz.

projít na článek

Akce říjen

Do konce měsíce října Vám můžeme nabídnout super akci s dárkem!

projít na článek

Bonusové akce Září

Jednotlivé akce najdete detailně popsány u jednotlivých kasin v části ,,Události The post Bonusové akce – Září first appeared on Casino Admiral.

projít na článek

Veletrh potravin a obalů v Poznani

Mezinárodní veletrh potravin Polagra Food 2019 v Poznani je největší událostí potravinářského průmyslu ve střední a východní Evropě. Tato akce se uskuteční ve dnech 29. září – 3. říjen 2019.

projít na článek

PODZIMNÍ ANTARIK říjen 2022 - AKCE JIŽ PROBĚHLA

OBSAZENO - Přihlásit se můžete jako náhradníci Víkend plný jógy, meditací a očistných technik uprostřed hor :) Termín: 7. - 9. října 2022 Lektorka: Mirka Boucová Místo: Horská chata Antarik, Valašská Senice 01, Francova Lhota Strava: vegetari

projít na článek

Hlas Bystřice U Benesova září/říjen

O Tvoršovicích byl v minulosti napsal několik historických studií. V nich je postupně popsáno vytvoření město bystřice u benešova, změna vlastnictví a rozvoj samotné obce. V následujících řádcích bych chtěl připomenout věci méně známé. V roce 1903 patřil

projít na článek