AKCE, NABÍDKY

CO JSME NEVĚDĚLI Z HISTORIE ČESKOSLOVENSKÉ PSYCHOANALÝZY Milé kolegyně a kolegové, zveme Vás na seminář Co jsme nevěděli z historie československé psychoanalýzy – Rozprava nad texty, který pořádá 20. října 2023 v Praze časopis ČSPAP Revue pro psychoanalytickou psychoterapii a psychoanalýzu u příležitosti vydání stejnojmenného dvojčísla Revue. Autoři článků představí jednotlivé historické postavy československé psychoanalýzy: Emanuela Windholze (M. Šebek), Otakara Kučeru (D. Holub) a Ladislava Haase (E. Rys) a společně s publikem zahájí rozpravu. Věříme, že se nám tak podaří tyto významné osobnosti naší historie oživit a zpřítomnit.

projít na článek

Pampers akce

AKCE : Pampers plenky se slevou až 25% (všechny velikosti) Vybrané zboží Pampers z akční nabídky: Podobné příspěvky Pleny Pampers...

projít na článek

Tchibo nabídka podzim plný dobrodružství podzimní móda

Kolekce obsahuje dámskou i pánskou módu. V aktuálním sortimentu oblíbeného prodejce naleznete pulovry, trika, roláky, parky, mikiny, bundy, košile, sukně, ponča, halenky, kabáty, džíny, čepice, šály, tašky přes rameno či obuv. Akce prodejce Tchibo Podzim

projít na článek

Novinky Muzeum LEGA

Zajímavosti, aktuality i speciální akce a nabídky od nás z Muzeum LEGA.

projít na článek

Akce pod vodou 1.0 – Photoshop CZ akce

To view this content, you must be a member of Pavel's Patreon at $1 or more - Click "Read more" to unlock this content at the sourceThe post Akce pod vodou 1.0 – Photoshop CZ akce first appeared on dtpko.cz.

projít na článek

Slevová akce - s kódem KUCHYN10CZ získáte do 9.10.2022 dodatečnou slevu 10% na vše v kategorii KUCHYŇ

Potřebujete nové vybavení Vaší kuchyně či jídelny? Vyberte si z naší široké nabídky kuchyňských linek, jídelních setů, stolů, židlí a křesel, barových židlí, stolů a skříněk, osvětlení a mnoho dalšího!  ...ČÍST DÁLE »

projít na článek