AKCE: Odznak Alpská protěž

Odznak Alpská protěž Pro připevnění odznaku slouží 4 otvory pro přišití nebo 2 nožičky na prostrčení přes oděv. Velikost: 5 x 4 cm ( výška x šířka )   Nabídka těchto předmětů je určena jen výhradně pro sběratelské účely. Také tímto prohlašujeme, že nejsme členy žádného hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka nebo takového, které hlásá národnostní, rasovou či třídní zášť vůči jiné skupině osob, ani taková hnutí nepodporujeme.

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Odznak Alpská protěž

Odznak Alpská protěž Pro připevnění odznaku slouží 4 otvory pro přišití nebo 2 nožičky na prostrčení přes oděv. Velikost: 5 x 4 cm ( výška x šířka )   Nabídka těchto předmětů je určena jen výhradně pro sběratelské účely. Také tímto prohlašujeme, ž

projít na článek

Alpská příroda, hvězdy a bouřkové mraky

Ultra HD časosběr pořízený v Alpách v nadmořské výšce přesahující 3000 metrů.

projít na článek

KRAMPUSLAUF - rej čertů a ďáblů

Průvody a řádění krampusů, ďáblů, čertů a děsivých bytostí v adventním čase - prastará alpská tradice, která byla v posledních letech znovu s velkou slávou obnovena.

projít na článek

NASKLADNĚNÍ: Vojenská lodička - Rakousko - Šedá, orig

Rakouská vojenská lodička Originální vojenská lodička, kterou používala Rakouská armáda. Vyšitý odznak. Použité zboží z armádních skladů.

projít na článek

Jak poznám, že je pro mě seminář/webinář vhodný?

Nejste si jisti, zda je webinář vhodný právě pro Vás? V podrobnostech akce uvádíme, pro jakou cílovou skupinu je akce určena. Orientačně se také můžete řídit filtrací ve vyhledávání akce.

projít na článek