Akce říjen TermoBRIK za 55 Kč vč. DPH

Broušená cihlaTermoBRIK TD 300 PD P12 DRYsystem TermoBRIK je špičkový stavební systém. Broušená cihla TD 300 PD P12 DRYsystem je určená pro jednovrstvové obvodové nosné i nenosné zdi šířky 300 mm s vysokými nároky na tepelný odpor a tepelnou akumulaci ... číst více Článek Akce říjen TermoBRIK za 55 Kč vč. DPH se nejdříve objevil na VeLiSkon s.r.o..

projít na článek

Akce listopad Vyklízení skladů TermoBRIK za 34,50 Kč + DPH

Cena za 1 ks: 34,50 Kč + DPH při odběru celé palety ze skladu v Brně-Modřicích. Ke každé paletě cihel dostanete zdarma 2x PU zdící lepidlo. Článek Akce listopad Vyklízení skladů TermoBRIK za 34,50 Kč + DPH se nejdříve objevil na VeLiSkon s.r.o..

projít na článek

Říjen novinky a akce Tescoma 2018

Novinky (stáhněte si leták) a akce od Tescomy na říjen 2018. Tescoma novinky na KuchyňskéPotřeby.cz Tescoma akce na KuchyňskéPotřeby.cz

projít na článek

Motýlci říjen 2023

The post Motýlci říjen 2023 appeared first on MŠ a ZŠ Vedrovice.

projít na článek

Jak poznám, že je pro mě seminář/webinář vhodný?

Nejste si jisti, zda je webinář vhodný právě pro Vás? V podrobnostech akce uvádíme, pro jakou cílovou skupinu je akce určena. Orientačně se také můžete řídit filtrací ve vyhledávání akce.

projít na článek

Kalendář pro vinaře - říjen

Jak si počínat v říjnu, abychom měli co nejlepší sklizeň, na to se ptáme odbornice na vinohradnictví a vinařství z České zahradnické akademie Mělník Ludmily Svobodové.

projít na článek