AKCE TOP10 dekorů lamin Kronospan

Za zvlášť výhodnou cenu nabízíme v akci TOP10 vybrané dekory od výrobce Kronospan. Jednotná cena za m2: 162 Kč bez DPH (196 s DPH. Pro naše registrované zákazníky a truhláře je cena 132 Kč bez DPH!

projít na článek

Jarní doprodej dekorů

Vyháníme ze skladu doprodejové dekory. Akce platí do vyprodání zásob! V doprodeji pracovní desky, lamino desky a HDF desky Objednávejte na obchod.drevocentrum.cz Lamino desky (standardní tloušťka 18mm) {gallery}akce/2024/lam{/gallery} Pracovní desk

projít na článek

Podlahové krytiny

Výměna podlahy nebo pokládka nové podlahové krytiny může na první pohled vypadat složitě. Jde však pouze o to, jaký druh podlahy si vyberete. Na trhu je nepřeberné množství materiálů a dekorů, ze kterých můžete vybírat.

projít na článek

Jak poznám, že je pro mě seminář/webinář vhodný?

Nejste si jisti, zda je webinář vhodný právě pro Vás? V podrobnostech akce uvádíme, pro jakou cílovou skupinu je akce určena. Orientačně se také můžete řídit filtrací ve vyhledávání akce.

projít na článek

Nová akce

Toto je popis ukázkové akce. Můžete ji libovolně editovat, případně odstranit.

  • Web:
projít na článek

Hit současného bydlení

V frac34;dycky se n co nov ho objev a r zem je z toho hit. A cht j ho m t v ichni. N kdy m takov frac12; hit jepi frac34;ivot a n kdy se dostal na v frac12;slun pr vem a pr vem tam tak z st v . A p esn takov jsou plovouc podlah

projít na článek