AKCENTA CZ se účastnila XIX. Exportníhoho fóra

Exportní fórum se konalo ve dnech 9.-10. 11. 2017 v Mladých Bukách. Pořadatelem je Asociace exportérů, jejíž hlavním partnerem je AKCENTA CZ. Na fóru vystoupil i Miroslav Novák, hlavní analytik AKCENTY CZ.

projít na článek

AKCENTA CZ se účastnila XVIII. Exportního fóra

Exportní fórum se konalo ve dnech 30.-31.3.2017 v Mladých Bukách. Pořadatelem je Asociace exportérů, jejíž hlavním partnerem je AKCENTA CZ. Na fóru vystoupil i Miroslav Novák, hlavní analytik AKCENTY CZ.

projít na článek

AKCENTA se účastnila XVII. Exportního fóra

Exportní fórum se konalo ve dnech 3.-4.2016 v Mladých Bukách. Pořadatelem je Asociace exportérů, jejíž hlavním partnerem je AKCENTA CZ. Na fóru vystoupil i Miroslav Novák, hlavní analytik AKCENTY CZ.

projít na článek

AKCENTA se účastnila Exportního fóra Asociace exportérů

Exportní fórum se konalo dne 31.5.2017 na půdě Ministerstva zahraničních věcí České republiky. Na fóru vystoupil i Miroslav Novák, hlavní analytik AKCENTY CZ.

projít na článek

AKCENTA CZ se účastnila V. Českého exportního fóra

Tradiční V. České exportní fórum se konalo 18. srpna 2021 na Ministerstvu zahraničních věcí ČR. Akce se konala za účasti významných hostů. Za AKCENTU CZ vystoupil Miroslav Novák, hlavní analytik naší společnosti.

projít na článek

AKCENTA CZ - Änderung des Firmensitzes und der Niederlassung

Mit Wirkung vom 24.4.2017 ist folgende Rechnungsadresse zu verwenden: AKCENTA CZ a.s. , Salvátorská 931/8, Staré Město, 110 00 Prag 1 Ebenfalls die Anschrift von AKCENTA CZ wurde wie folgt geändert: AKCENTA CZ a.s., Nerudova Straße 1361/31, 500 02 Hradec

projít na článek