Akné a jak proti němu bojovat dietou

Akné se svými typickými červenými pupínky trápí řadu mladých, ale i dospělých lidí, kteří pak nemyslí na nic jiného, než jak se akné zbavit. Víme, že akné souvisí se zdravím jater. Zdravá játra = žádné akné. Ale jsou tu ještě další faktory, které červené vyrážky akné způsobují nebo podporují. Hlavním takovým faktorem je strava. Věděli jste, že například u eskymáků, díky jejich přirozené stravě, akné vůbec neznají? Podívejme se společně na to, jak by měla taková léčba akné pomocí diety vypadat.

projít na článek

Jak zatočit s akné a účinky konopné kosmetiky.

Jak účinně bojovat proti akné a jeho nepříjemným projevům? Základem je úprava jídelníčku a vhodná péče o problematickou pleť. Vyzkoušejte blahodárné účinky konopné kosmetiky.

projít na článek

Podzimní splín – poradíme Vám, jak proti němu účinně bojovat i za pomoci konopí!

Nedejte šanci podzimnímu splínu! Špatná nálada provázená úbytkem energie Vás nesmí ovládat. Bojujte proti ní účinně pomocí konopného semínka, CBD oleje či konopné koupele.

projít na článek

Akné u psa

Akné je benigní onemocnění, které obvykle trvá jen krátkou dobu. Náchylná na toto onemocnění jsou zvláště krátkosrstá plemena. Psi, kteří jsou napadeni akné, mohou být vystaveni bolestivým a svědivým stavům.

projít na článek

Komedony

Acne vulgaris, běžně nazývané jako akné, je jedno z nejčastějších chronických onemocnění kůže a nejčastější kožní onemocnění v pubertě. Během života postihne akné alespoň jednou 85–100 % lidí. Akné vzniká v důsledku uzavření vývodů mazových žláz, což způs

projít na článek

Jak bojovat proti nespavosti

Nemůžete spát? Nespoléhejte se na sedativní přípravky. Dlouhodobým řešením spánkových poruch je začít od správné hygieny spánku.

projít na článek