Aktivity školního klubu před prázdninami

V červnu zav tali do koln ho klubu netradičn n v těvn ci, čtyřnoz kamar di, s nimiž klub ci prožili kr sn odpoledne. Kromě toho si děti užily přesp vačku, kde samozřejmě nemohla chybět vodn bitva, přek žkov dr ha, ale předev m stra ideln stezka. V ce ve fotogalerii. Marcela Valentov Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image! Click to open image!

projít na článek

Poslední besedy před prázdninami

Poslední dvě besedy před prázdninami se konají ve Velkém Meziříčí (středa 25. 5.) a Holicích (pátek 27. 5.). Přijďte si pro cestovatelské inspirace. Příspěvek Poslední besedy před prázdninami pochází z THE WORLD

projít na článek

Bádáme společně s pH metry

Před velikonočními prázdninami v úterý 26. 3. 2024 proběhlo první badatelské odpoledne. Této aktivity se zúčastnilo celkem dvacet dětí z prvního a druhého stupně.

projít na článek

ŠKOLNÍ SBOR V KLUBU PARNÍK

Vážení rodiče, milí žáci a přátelé naší školy, zveme vás na vystoupení školního sboru, které se koná 20. června 2023 od 16.00 v Klubu Parník.

projít na článek

Pozvánka na Valnou hromadu Klubu přátel při 15. ZŠ Most, z.s.

Pozvánka na Valnou hromadu Klubu přátel při 15. ZŠ Most, z.s.  V souladu se Stanovami Klubu přátel při 15. ZŠ Most, z.s. svolávám Valnou hromadu, která se uskuteční dne 6. září 2023 v jídelně školy od 15:30 hodin.   Na program jednání je zařazeno:

projít na článek

KONCEM ŠKOLNÍHO ROKU 2021/2022 BYL ŠKOLNÍ PARLAMENT STÁLE V AKCI

Ani poslední dny školního roku 2021/2022 členové školního parlamentu nezaháleli.

projít na článek