Aktivní workshop pro mediální agenturu PHD

Správný sed na kancelářské židli V předvánočním čase FYZIO Aktiv se svým workshopem Neseďte v práci bez pohybu zavítal do firmy PHD Network. Zaměstnanci mediální agentury si i přes vysokou pracovní zátěž ke konci roku našli při pondělku čas zamyslet se nad svým tělem a poslechnout si užitečné rady a připomínky, jak na sobě aktivně pracovat při sedavém zaměstnání. Workshop probíhal ve dvou hodinových blocích, v příjemném prostředí chill out koutku, který zaměstnanci mají k dispozici pro relaxaci a odpočinek. První část každého bloku byla věnována základním poznatkům o lidském těle a proč je důležité se nad ním zamýšlet a starat se o něj. Druhá část pak probíhala pod vedením zkušené terapeutky, která účastníkům ukázala praktické cviky, vhodné pro protažení a relaxaci přetížených svalů při osmihodinové zátěži při sedavém zaměstnání. Aktivní relaxace bederní páteře Celý workshop probíhal v milé, přátelské atmosféře a nám všem zpříjemnil start do nového týdne. Děkujeme zaměstnancům PHD za spolupráci a přijemně strávené pondělní dopoledne. FYZIO Aktiv pro firmy: Workshop ZDRAVÁ KANCELÁŘ Individuální konzultace či návštěva fyzioterapeuta Zážitkový workshop OFFICE SURVIVAL Workshop ZDRAVÁ KANCELÁŘ II Jak odměnit své zaměstnance? Bonusy, benefity, odměny Ergonomické pomůcky a materiály Zdravě a aktivně v kanceláři  jak na to? Článek Aktivní workshop pro mediální agenturu PHD se nejdříve objevil na FYZIO Aktiv.

projít na článek

Workshop Wahe !!!

Na další BO workshop jsme pozvali ikonu české taneční scény. Wahe in da house! ? 1. workshop Lockin od 10:00-11:30 2. workshop House od 13:30 15:00 ? CENA: Při registraci jen na jeden workshop: 250 Kč Při registraci na oba dva: 400 Kč (to se vyplatí!)

projít na článek

Háčkované hračky workshop

MK Rybička zve rodiče, cizince či šikovné školáky na kreativní workshop HÁČKOVANÉ HRAČKY - středa 8. listopadu od 16:30 hodin v klubovně KC PŮDA. Vstupné 90 Kč, rezervace a informace: www.klubrybicka.cz   The post Háčkované hračky workshop appeared first

projít na článek

Workshop Zizoe B-Original Praha

V BO proběhnou dva workshopy s úžasnou Zizoe! Neváhej a rezervuj si své místo na [email protected]! ? KDY? V neděli, 5.11.2017 1. workshop 10.00 11.30 (House) 2. workhsop 13.30 15.00 (Hip Hop/Soul) KOLIK? Cena: 1 workshop 200,- | 2 worksho

projít na článek

KOI workshop 24.1.2015

24.1.2015 další KOI Workshop na pobočce AKC Holice. Čekají na vás noví KOI, informace a výhodné nákupy se slevou až 30%.

projít na článek