Aktuality

Přátelé Jiřího Vacka ... V poslední době bylo otištěno několik článků Jiřího Vacka v časopisech Medium, Phoenix a Meduňka. Vánoční číslo Nového Phoenixu a Meduňky s články J. Vacka je stále k dostání v novinových stáncích... ... Zájemce upozorňujeme, že aktuálně se k vyprodání blíží především Advaita Bodhi Dipika a Kajvalja Navanita . Objednat tyto knihy lze v našem eshopu...            

projít na článek

Aktuality z této stránky můžete odebírat pomocí RSS kanálu

Poděkování patří Milhausovi, který kanál vyrobil ! Díky RSS kanálu je možné zobrazovat zdejší aktuality i na jiných stránkách či profilech. Link najdete vlevo v odkazech.

projít na článek

Aktuality z daní a práva – květen 2024

Nebaví vás číst zdlouhavé aktuality ze světa práva adaní? Připravili jsme výběr novinek, které vám pomohou seznámit se slegislativními změnami, novými povinnostmi či zajímavými judikáty během několika minut. Vyberte si jen to podstatné pro vaše podnikání.

projít na článek

Aktualita 1.5.2022

POZOR!!! Od 1.5. dojde ke změně sídla provozovny a doručovací adresy. Prosím sledujte aktuality popřípadě bližší info na telefonu.

projít na článek

Archiv aktualit do 30.9.2008

Staré aktuality do data 30.9.2008 hledejte zde !

projít na článek

Ahoj všichni! Vkategorii Blog, Aktuality, Novinky

Vítejte ve WordPressu. Toto je váš první příspěvek. Můžete ho upravit, nebo smazat a postupně pak začít s tvorbou vlastního webu.

projít na článek