Aktuality

ZABIJAČKOVÉ POBYTY: V Listopadu pořádame zabijačkové pobyty pro firmy nebo rodinné setkání. Zajistíme domácí zabijačku na přání. Domácí,ještě teplý chléb. Oceněné pivo z místního pivovaru. Slivovice z vlastních švestek. Sladká tečka na vyrovnání chutí nesmí chybět. Možnost řízené degustace vín z vinařství Memento. Vše upravíme dle Vašeho přání. Nabízíme Vánoční pobyt na Vranči: V termínu 23.12. - 26.12.2022 Cena je 12.000Kč celkem. Pohodová atmosféra u krbu. Klid u lesa. V případě zajmu dodáme vánoční stromeček i kapra. Plánujete prožít svátky s širší rodinou? Náš dům je tu pro Vás.

projít na článek

Šablona aktuality

Nadpis aktuality Nadpis Patentovaná modulární struktura využívá ztracené bednění polypropylenových panelů. Díky tomu jsou naše bazény samo-stabilizační, bez nutnosti dalšího vyztužení. Plně modulární bazény jsou proto robustní a zároveň flexibiln

projít na článek

Aktuality Softub v novém

Veškeré novinky ze světa vířivek Softub (články, akce, veletrhy, nové produkty atd.) naleznete na hlavním webu Softub.cz, sekce novinky. Příspěvek Aktuality Softub v novém pochází z Softub - mobilní vířivka

projít na článek

Náš facebook

Sledujte nás na facebook - @olympiatravelca. Prezentujeme zde aktuality po cestování a sdílíme zajímavé postřehy a fotografie od našich klientů.

projít na článek

Darujte vánoční dárkové poukazy

Obdarujte své blízké dárkovým poukazem na motokáry pro děti i dospělé. Zvolte si počet jízd a o zbytek se postaráme my. Objednávkový formulář je zde na webu v sekci Poukazy.

projít na článek

Začíná zimní přestávka

Začátkem listopadu nám začíná zimní pauza. Půjčovna bude otevřena opět až po zimě dle aktuálního počasí, nejspíše na přelomu března a dubna. Užijte si zimu a těšíme se zase na jaře 2023.

projít na článek