Aktuálně k tylovické skládce

Černá skládka v Tylovicích na Horečkách v souvislosti s nedávným povodněmi dělá starosti Tylovjanům i vedení města a rožnovského skanzenu. Na pozemek, který má nyní v majetku Valašské muzeum v přírodě, byl v minulosti svážen odpad z bývalého podniku Tesla. A ve vodě pod skládkou naměřili odborníci zvýšené množství kadmia a niklu. Více informací ve spotu TV Beskyd ze 17. července 2019: Podrobné informace naleznete též v tiskové zprávě města Rožnov zde .

projít na článek

Sběr šrotu pro tylovické hasiče v sobotu 29. října

TYLOVICE - Máte doma nepotřebný šrot a chtěli byste podpořit tylovické hasiče, kteří výborně reprezentují naši městskou část? V tom případě klikněte na  celý příspěvek .

projít na článek

Aktuálně ke skládce na Horečkách

Černá skládka v Tylovicích na Horečkách v souvislosti s loňskými květnovými povodněmi dělá starosti Tylovjanům, vedení města a také rožnovského skanzenu, který má nyní pozemek ve svém majetku. Připomeňme, že v minulosti byl na skládku svážen odpad z býval

projít na článek

Uplynulý víkend zapíšeme zlatým písmem do kroniky SDH Tylovice

CHORYNĚ, JABLŮNKA A HORNÍ BEČVA - V pátek 4. července jsme se poprvé zúčastnili nočního klání v nedaleké Choryni. Jelikož jsme zde nikdy nesoutěžili, čekalo nás překvapení v podobě úzké trati na asfaltu, přes horizont a mírně do zatáčky. Podařilo se složi

projít na článek

Kovář v zahrádce

Takového krásného hřiba kováře jsme našli v jedné tylovické zahrádce. Urostl přímo pod šeříkem.  Foto: Alois Miarka

projít na článek

Zvonička se dočká opravy

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM – Aloise Vychodila, místostarostu Rožnova pod Rožnova pod Radhoštěm jsme se zeptali, zda počítají s opravou tylovické zvoničky.

projít na článek