Aktuální jídelní lístek

Jídelní lístek Vítejte U Kosti, kde vám každý týden uvaříme nějakou tu dobrotu jako specialitu týdne anebo si můžete vybrat z našeho stálého jídelního lístku. Specializujeme se na vegetariánská jídla. Např. Hlívový guláš, Veggie kari s rýží... Vegetarian friendly kitchen. Vaří pro vás s láskou Éta. Speciality týdne HRACHOVKA, pita 45Kč Kč ČOKODORT 60 KčKč Stálé menu Smažený sýr a hranolky, tatarka, obloha 130 Kč Kč Čertvě usmažen s r a hranolky s dom c tatarkou a oblouhou. Fazole s mexickou omáčkou, pita chléb, obloha 125 Kč Kč Star , zn m klasika od Kosti. Smažený květák, americké brambory, obloha, tatarka 130 Kč Kč Smažený kuřecí řízek, americké brambory, obloha 145 Kč Kč VEGGIE BURGER s jalapeňo saucem, DIPPERS 135 KčKč Co je na baru Bernard Velký výběr kvalitních vín Výběrové rumy Hovězí BURGER, DIPPERS 175 KčKč Hověz burger ze vzduchem stařen ho hověz ho masa, jalapeňo sauce, cheddar, okurka, sal tek, rajč tko, cibulka The post Aktuální jídelní lístek appeared first on VŠECHNY CESTY VEDOU KE KOSŤOVI.

projít na článek

Jídelní lístek

 The post Jídelní lístek first appeared on Pivovar a restaurace Faltus.

projít na článek

Nový jídelní lístek

Nahlédněte prosím do našeho nového jídelního lístku a zastavte se na něco dobrého s krásným výhledem.

projít na článek

Provoz hotelové restaurace v červenci a srpnu

Aktuální jídelní lístek, rozvoz obědů zůstává zachován.Rádi Vám oběd přivezeme, objednávejte na tel.: +420 775 121 052. Provozní doba restaurace v červenci & srpnu: pondělíúterýstředačtvrtekpáteksobotaneděle 11 23 hod (kuchyně do 20 hod)

projít na článek

Jídelní lístek Bistra Plotna 5.6. - 9.6.

Přinášíme nové týdenní menu restaurace Plotna na týden 5.6. - 9.9. /// Objednávky obědů nejpozději den předem do 10:00 Rozvoz Zdiby a okolí ZDARMA Polévka + Hlavní chod : Senioři 100 Kč, Ostatní 110 Kč Dobrou chuť!

projít na článek

Nová pizza v Mikulově!

Nová pizza v Mikulově! Luxusní pizza z čerstvých surovin za skvělou cenu - to je osvědčený koncept z Lednice, který nově zavádíme i v Mikulově. Můžete se těšit na pálivé Diavolo, oblíbené Quattro formaggi a jiné. Na kompletní nabídku se můžete podí

projít na článek