Aktuální opatření - COVID

Zde najdete vždy aktuálně platné opatření pro účast na akcích v Holosu. Všechny akce: Bez omezení - není potřeba test, ani žádný jiný certifikát. :-) Pokud byste měli příznaky respiračního onemocnění, svou účast raději odložte.

projít na článek

Důležitá informace - aktuální opatření

Vážení rodiče, milí studenti, drazí kolegové, vzhledem k přetrvávající koronavirové pandemii  zavádím od zítra, tj. středy 9.9.2020, aktuální opatření ohledně  nošení roušek ve škole. Roušky je nutné  nosit ve všech společných prostorách školy, v jednotl

projít na článek

Karanténní opatření WoodHoodu vůči šíření Coronavirusu COVID-19

Aktuální informace pro Vás, abyste věděli, jak fungujeme v době karantény. Zásadní informací je, že všechny objednávky odesíláme ihned. Avšak chceme, abyste nahlédli dále a viděli, jak jsme se situaci přizpůsobili, protože ji rozhodně nebereme na lehkou v

projít na článek

COVID rok v Bolítu

Uplynulý rok byl těžký pro každého z nás i z vás. Nemohli jsme se setkávat na našich obvyklých akcích a nám všem to moc chybělo. Číst celé The post COVID rok v Bolítu appeared first on Bolíto.

projít na článek

Informace o nemoci COVID-19

Informace o nemoci COVID-19 https://koronavirus.mzcr.cz/en/ Příznaky  zvýšená teplota, dušnost, kašel, bolesti svalů či únava Jak se šíří kašel, kýchání kontakt ve vzdálenosti méně než 2m – hovor, podávání ruky apod. Pociťujete příznaky?

projít na článek