Akvizice zahraničních trhů stála v roce 2016 za úspěchem AKCENTY CZ

AKCENTĚ CZ se rok 2016 vydařil. Čistý zisk překročil očekávání a to hlavně díky úspěšné akvizici zahraničních trhů, kam firma aktivně vstoupila v předchozích letech.

projít na článek

Ekspansja rynków zagranicznych miała wpływ na sukces Akcenty CZ w 2016 roku

Rok 2016 był dla Akcenty bardzo pozytywny. Zysk netto przekroczył oczekiwania, przede wszystkim dzięki akwizycji rynków zagranicznych, gdzie w ubiegłych latach firma zaczęła aktywnie funkcjonować.

projít na článek

Vysoká volatilita na devizovém trhu stála za rekordním rokem AKCENTY CZ

Rok 2020 byl ve znamení nejistoty vyvolané pandemií Covid-19. Na devizovém trhu vyvolala vysokou volatilitu, kterou dokázala AKCENTA využít a loňský rok se tak zapíše mezi obchodně nejúspěšnější v její historii.

projít na článek

AKCENTA CZ patří do skupiny RBI

Akvizice AKCENTY nadnárodní rakouskou finanční skupinou Raiffeisen Bank International (RBI) a českou dceřinou společností Raiffeisenbank a.s. byla úspěšně dokončena. AKCENTA CZ tak nově patří do silné a respektované skupiny RBI.

projít na článek

AKCENTA se účastnila Exportního fóra Asociace exportérů

Exportní fórum se konalo dne 31.5.2017 na půdě Ministerstva zahraničních věcí České republiky. Na fóru vystoupil i Miroslav Novák, hlavní analytik AKCENTY CZ.

projít na článek

AKCENTA vytvořila vloni rekordní zisk

Zisk AKCENTY v loňském roce dosáhl téměř 100 milionů korun. Finanční instituce dokázala využít vysokou rozkolísanost devizového trhu a potřebu firem zajistit se proti kurzovému riziku.

projít na článek