ALFA Professional ARIEL 15 kg

Charakteristika Universální enzymatický práškový prací prostředek - účinně odstraňuje běžná zašpinění Vlastnosti - šetrně pere při nízkém chemickém poškození vlákna - na všechny druhy textilu kromě vlny a hedvábí Použití - vhodný pro použití při teplotách 40-90°C - pro všechny typy pracích strojů - vhodný pro automatické i manuální dávkování Složení - zjasňovač, bělící systém na bázi aktivního kyslíku Balení - PE pytel 15 kg, 42 ks na paletě

projít na článek

ARIEL prací prášek 5,4 ( 72 pd )

Práškový prací prášek Ariel Touch of Lenor Fresh zajišťující extra svěžest (v porovnání s pracím práškem Ariel Regular) a čistoskvoucí výsledky praní. Tento prací prášek odstraňuje nejen odolné skvrny, ale také postupně uvolňuje svěžest. Můžete prá

projít na článek

If you like good times, go to Alfa!

As promised we did return here since our last holiday in 2017. Super friendly staff, top Czech beer, great music in the pub, over a 100 different kinds of whisky and other drinks as well and the rooms are very clean. Alfa is located in the historic cente

projít na článek

ARIEL tekuté tablety (13 ks)

Tekutý prací prostředek ve formě předem připravené dávky s krásnou svěží vůní. Nejkoncentrovanější forma od Arielu. Přináší 3x koncentrovaný účinek: účinek praní, odstraňování skvrn a rozjasňování v koncentrované formě. Snadné použití - správné množství p

projít na článek

Lak na vlasy Salon Professional Touch Extra 625 ml

Salon Professional Touch Extra Hold je lak na vlasy extra silně tužící .Tímto silně tužícím lakem na vlasy v okamžiku dosáhnete požadovaného vzhledu, lak dodá účesu více pevnosti a pomůže udržet jeho tvar. Zachová tvar účesu po celý den. Vlasy budou leskl

projít na článek

Lak na vlasy Salon Professional Touch Extra 75 ml

Salon Professional Touch Extra Hold je lak na vlasy extra silně tužící .Tímto silně tužícím lakem na vlasy v okamžiku dosáhnete požadovaného vzhledu, lak dodá účesu více pevnosti a pomůže udržet jeho tvar. Zachová tvar účesu po celý den. Vlasy budou leskl

projít na článek