AliExpress Day 2019: Největší nákupní festival je zpět

Nakupování může být pro někoho vášní a pro někoho jiného může být třeba nutným zlem. Každý však při nákupech rád ušetří. Pokud tedy i vy rádi výhodně nakupujete na internetu, tak teď určitě zpozorněte. Blíží se totiž AliExpress Day 2019, díky kterému budete moci třeba nakoupit dárky na Vánoce během jediného dne, nebo si prostě jenom udělat velikou radost.

projít na článek

Technologické novinky z CES 2019 již na Aliexpress

Největší veletrh s elektronikou a moderními technologiemi, CES 2019, je u konce. Ty nejzajímavější produkty, které byly na akci k vidění a které si v letošním roce dost možná vydobydou přední místa v prodejních žebříčcích, můžete mít díky AliExpress doma

projít na článek

AliExpress návod: Řešení problémů se zbožím

AliExpress je nákupní fenomén 21. století! Díky úžasným cenám a nepřebernému množství zboží si jej oblíbili miliony lidí po celém světě.

projít na článek

Týden brutálních slev na AliExpress!

Nakupujete rádi na AliExpress a ještě raději nakupujete se slevou? Pak vás nynější nákupní akce na největším tržišti světa jistě nadchne! O co se jedná?

projít na článek

Velký průvodce AliExpress Day 2017 - jak hrát o mince a kupóny?

Připravte se spolu s námi na nákupní událost roku! Jak se nachystat na AliExpress Day 2017, abyste si nákup užili na 100 % a s největšími možnými slevami?

projít na článek

GearBest vs. AliExpress: Srovnání čínských gigantů

Zajímáte se o veškeré možnosti, jak ušetřit? Jedním ze způsobů pořízení kvalitního zboží za nízkou cenu je nakupovat přes internet z Číny. Srovnali jsme pro vás AliExpress a GearBest - obrovské nákupní galerie, kde si vyberete z milionů produktů.

projít na článek