Allianz: Férové pojištění a sleva až 21 %

Hledáte pojištění, které vám nerozhází finance? Právě pojištění od Allianz může být to, po čem toužíte. Pojišťovna Allianz má na tuzemském trhu dlouholeté zkušenosti, které uplatňuje zejména ve svých službách a při jednání se zákazníky. Přečtěte si o produktech, pobočkách a službách, které Allianz nabízí.

projít na článek

Allianz cestovní pojištění

Největší světový finanční ústav Allianz pojišťovna je tu pro vás už od roku 1890. Za tu dobu se Allianz stala světovou špičkou. V jejím portfoliu objevíte také cestovní pojištění, a to jak krátkodobé a celoroční, tak i pojištění pro opakované pobyty

projít na článek

Proč SURVEY CZ

Produkty Pojištění podnikatelů: pojištění odpovědnosti z provozu motorových vozidel (povinné ručení) živelné pojištění pojištění pro případ odcizení krádeží vloupáním, přepadením a poškození (vandalismus) pojištění požárního přerušení p

projít na článek

Jak vybrat nejlevnější pojištění? Řešením je Pojištění.cz

Lámete si hlavu nad tím, které pojištění využít, aby pro vás bylo tím nejvýhodnějším a nejlevnějším? Už nemusíte. Srovnávač Pojištění.cz vám nabídne srovnání pojištění všech druhů a vy tak budete moci snadno využít to, které se vám bude zamlouvat.

projít na článek

Havarijní pojištění srovnání a kalkulačka

Logickou cestou k nejlepšímu havarijnímu pojištění je srovnání nabídek, které jsou na trhu. Jaké jsou výhody a nevýhody online srovnávačů havarijního pojištění? A kde hledat kalkulačku pojištění? Poradíme, na co se zaměřit.

projít na článek

Na co nezapomenout při pojištění auta do zahraničí

Při cestování autem do zahraničí je důležité mít auto pojištěné, abyste byli chráněni v případě nehody nebo jiného problému. Je však důležité si uvědomit, že pojištění auta pro jízdu v zahraničí je něco jiného než pojištění pro jízdu v České republice.

projít na článek