Aloe - Aloe vera SAZENICE

ALOE Aloe vera Pokojovka - sukulent, léčivka Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Pokojová rostlina dekorativní především svým dužnatým listem, patří mezi sukulentní rostliny. Výška: 15 – 30 cm Mrazuvzdornost: pokojová rostlina, teplota nesmí být nižší než 5°C. Pěstování: Aloe pěstujeme hlavně v interiéru, v letním období je velice vhodné umístit rostlinu ven na zastíněné místo. Upřednostňuje propustnou půdu a mírnou zálivku, nesnáší prudké sluneční záření. Využití: Užívá se na hojení odřenin a spálenin.

projít na článek

Plantáž Aloe Vera s prodejnou kosmetiky

Seznámíte se s plantáží rostlin Aloe Vera, zásadami jejich pěstování, zpracování a léčebnými účinky, které zná lidstvo již od nepaměti. Budete mít možnost si zakoupit produkty z Aloe Vera v místní podnikové prodejně.

projít na článek

Aloe / Haworthie - Aloe pseudorigida / Haworthia tortuosa SAZENICE

ALOE / HAWORTHIE Aloe pseudorigida / Haworthia tortuosa Sukulent – nutno zazimovat Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Popis: Jedná se o listový sukulent bez stonku, listy jsou na sebě těsně nahuštěny, protažené do špičky a na okrajích js

projít na článek

Maliník žlutoplodý SAZENICE - VYPRODÁNO

MALINÍK ŽLUTOPLODÝ Ovocný keř Prostokořenné sazenice Popis: 2x plodící maliník, chuťově je velmi podobný červeným malinám. Plodí od poloviny léta do zámrazu.

projít na článek

Vinná réva skleníková SAZENICE VYPRODÁNO

VINNÁ RÉVA SKLeNÍKOVÁ Dřevina - užitková Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená

projít na článek

Proskurník - Topolovka plnokvětá - Alcea rosea SAZENICE VYPRODÁNO

pROSKURNÍK – TOPOLOVKA plnokvětá, SLEZOVÁ RŮŽE – SMĚS BAREV Alcea rosea Dvouletá – víceletá rostlina Sazenice zakořeněná v nádobě, vegetativně množená Výběrová směs barev, sazenice z letošního výsevu Popis: Dvouletá až krátce vytrvalá okrasná rostlina,

projít na článek