Altán jako příjemné místo k odpočinku

Posedíte si rádi s rodinou a přáteli za pěkného počasí někde venku u něčeho dobrého? Většina lidí ráda využije hezké počasí a sednou si venku, kde stráví hezké chvíle společně. Teplé počasí a sluníčko k tomu přímo vybízí. Říkáte si, jaké by to bylo, mít takovou možnost i u vás na zahradě? Stačí si nějaké příjemné posezení vyrobit. Nejste dost zruční, nebo nemáte možnost si sehnat a upravit dřevo? I bez toho se obejdete. My máme v nabídce zahradní altán dřevěný, který si složíte sami v klidu doma. Altán si můžete složit Naše výrobky jsou ze dřeva, a všechny dřevěné komponenty jsou opracovány, takže jejich povrch je hladký. Dodáváme stavebnice, které si za pomoci návodu dokáže smontovat každý, a jinak tomu není ani u altánu. Důležité je mít odhodlání a chuť do práce. Sestava takového altánu nezabere víc jak několik hodin šikovní to zvládnou už za jedno odpoledne. Co dostanete? Pokud si budete chtít altán sestavit sami, dostanete od nás kompletní dřevěnou konstrukci s veškerým spojovacím materiálem a střešní krytinou. Dřevo je impregnované proti plísním a hnilobám. Aby nedošlo k poškození impregnace, je nutné montáž provádět v době sucha. Na sestavení si netroufnete, a budete raději, když vám altán sestavíme? U nás máte možnost objednat si dodání altánu na klíč, což znamená, že vám ho vyrobíme i sestavíme přímo u vás doma. Lepší je vždycky plánovat realizaci podobných staveb s předstihem, protože doba dodání může být i několik týdnů. Pokud k době dodání připočteme i nutnost čekání na vhodné počasí, můžeme se dostat i na několik měsíců. Je proto dobré neotálet, a altán si zajistit s dostatečným předstihem. Ať už se rozhodnete pro dodání na klíč nebo pro stavebnicové řešení, u nás máte jistotu kvalitních výrobků za příznivé ceny. V nabídce máme i pergoly a stání na auta, máte z čeho vybírat. Článek Altán jako příjemné místo k odpočinku se nejdříve objevil na Heincl.

  • Web: Heincl
  • Aktualizace: 22.6.2023
projít na článek

Obnovení vyhlídky z Karlova stánku

Jak jistě každý ví, vrch Havlín zvedající se nad Zbraslavským náměstím skrývá vyhlídkový altán zvaný Karlův stánek. Tento altán spolu s křížem před ním patří nepochybně mezi zbraslavské pamětihodnosti a je od roku 1958 zapsán do Seznamu kulturních památek

projít na článek

Dřevěná pergola: Módní trend i prostor pro trávení pohodových chvil na zahradě

Místo příjemného odpočinku, ochrana proti slunci v letních měsících a naopak ochrana proti dešti na podzim. Dřevěné pergoly mají své místo a účel na každé zahradě po celý rok.

projít na článek

Hotel St. Michael

Hotel Saint Michael má téměř 150 letou tradici s poskytováním ubytovacích služeb návštěvníkům přijíždějících prožít příjemné chvíle odpočinku. Hotel leží u břehu řeky Teplá, v kouzelném prostředí karlovarských lesů.

projít na článek

Hotel St. Michael

Hotel Saint Michael má téměř 150 letou tradici s poskytováním ubytovacích služeb návštěvníkům přijíždějících prožít příjemné chvíle odpočinku. Hotel leží u břehu řeky Teplá, v kouzelném prostředí karlovarských lesů.

projít na článek

Úspěchy v matematické soutěži

Jako každý rok se žáci 3. - 5. ročníku zúčastnili matematické soutěže. V kategorii Cvrček : 1. místo Honzík T. s maximálním počtem bodů, tj. 90                                 2. místo Vendulka L. 79 bodů                                 3. místo

projít na článek