Amsoft slaví kulatiny !

Dne 31.01.2024 slavíme 30. výročí od založení naší společnosti. Všem partnerům děkujeme za dlouholetou spolupráci a zároveň se těšíme na další zajímavé projekty a výzvy ! Článek Amsoft slaví kulatiny ! se nejdříve objevil na Amsoft Ostrava.

projít na článek

Dokončení realizace FVE na střeše budovy Amsoft

Článek Dokončení realizace FVE na střeše budovy Amsoft se nejdříve objevil na Amsoft Ostrava.

projít na článek

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2022 !

Radost ze života, pevné zdraví, mnoho pracovních i osobních úspěchů v novém roce všem svým obchodním partnerům, přátelům a známým přeje Amsoft ! Článek Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2022 ! se nejdříve objevil na Amsoft Ostrava.

projít na článek

Pořez kulatiny

Nabízíme pořez kulatiny dodané zákazníkem na stroji Wood Mizer do délky 10 m. Z Vámi dodané suroviny vyrobíme hodnotné stavební řezivo - latě, fošny, hranoly, prkna. - smrk, jedle, borovice, modřín - buk, dub nebo jiné tvrdné dřeviny Kontaktní telefon: +

projít na článek

PF2023

Děkujeme Vám za spolupráci v roce 2022 a do roku 2023 Vám přejeme mnoho osobních i pracovních úspěchů ! Článek PF2023 se nejdříve objevil na Amsoft Ostrava.

projít na článek

SvětAndroida.cz // Google slaví 25 let! Na Google Store se chystají zajímavé slevy

Google slaví 25. narozeniny Při této příležitosti nabídne v Google Store zajímavé slevy Akce oficiálně začíná 12. září Společnost Google slaví 25. narozeniny a rozhodla se je oslavit slevami v e-shopu Google Store napříč celou Evropou. Startují za 9 dní,

projít na článek