Anděl strážný

Vážený pane Černý,anděla strážného potřebuje někdy každý z nás a snad i my jsme někdy pro někoho v životě andělem. Na vlastní kůži to zakoušíme i teď, kdy svět ztrácí půdu pod nohama, a hledáme i letmé povzbuzení v úsměvu a dobré náladě ostatních. V tento předvánoční čas jsme se mohli i my stát „andělskými hlasy” a vytvořit pro Vás něco speciálního. Dárek zabalený do podoby písně. Už teď si ho můžete rozbalit a já věřím, že Vám přinese ono povzbuzení a pohlazení na duši Posílám Vám jednu z nejkrásnějších vánočních písní Andělé strážní. Společně s Václavem Neckářem ji znovu nazpívala Marie Rottrová, Marta Kubišová, Jiří Macháček a dalších osm umělců na podporu Skutečného dárku. Pro mě je zároveň i poděkováním za obrovskou solidaritu, kterou Češi projevili v nelehkém pandemickém období. Se srdečným pozdravemŠimon PánekČlověk v tísni Už spoustu let jsem dárce Člověkav tísni a jsem moc rád, že taková organizace existuje! Velké díky!

projít na článek

Qeron z Molu Es *28.5.2003 + 18.12.2012

    Buď můj anděl strážný, ve dne, v noci, v létě, v zimě , stále jenom při mě stůj. Buď můj anděl strážný, když už nebyla jsem já ten Tvůj

projít na článek

Andělské karty na březen

Anděl strážný Vaši andělé chtějí, abyste věděli, jak vás milují, proto tato karta připadá na tento měsíc, kdy budete procházet mnohými zkouškami. Vaši andělé říkají, že vždy budou s vámi, ať již chcete či ne. Dokážete v nich najít tu pravou oporu. V

projít na článek

Dobrý anděl

The post Dobrý anděl first appeared on Hotel U Studánky.

projít na článek

Delmart OC Zlatý Anděl, Praha

Návrh a dodávka specializovaného osvětlení IMOONRealizace: 2015 The post Delmart OC Zlatý Anděl, Praha appeared first on FESCHU lighting & design.

projít na článek

Mimořádné vánoční mítinky pražské skupiny Anděl

Pražská skupina Anděl pořádá přes vánoční svátky dva mimořádné mítinky. Na Štědrý den 24. 12. ve 14:00 a na Silvestra 31. 12. také ve 14:00. Těšíme se na vás.

projít na článek