Andělé v gay baru

kázání z neděle 24.prosince 2021 farnost ECM Tachov Autor: Petr Vaďura Zdroj: Evangelická církev metodistická MP3 Archiv - Kázání z 24.12.2021 1 soubor(y) 16 MB Stáhnout Kázání naleznete na platformách SoundCloud, YouTube, Spotify, Google Podcasts a YouRadio Talk. The post Andělé v gay baru first appeared on Sedmdesátka Tachov.

projít na článek

Kam zmizeli ANDĚLÉ?

Navzdor krásnému, téměř letnímu počasí jsme už konfrontováni vánočními starostmi. Asi s tím nic nenaděláme, ale za zamyšlení to stojí.

projít na článek

Kalendář Andělé Bohunky Waageové inspiroval malé umělce...

Výtvarnice, hudebnice a spisovatelka Petra Vychytilová, která je lektorkou a učitelkou výtvarného ateliéru a přípravné výtvarné výchovy Uměleckého studia Vršovice, přistupuje ke svým malým svěřencům s velkou kreativitou. Jednotlivé hodiny a lekce jsou vžd

projít na článek

AKTUALIZACE: Incidentem mezi dvěma muži se zabývají kutnohorští policisté

KUTNOHORSKO Došlo k němu 28. dubna před jedním z barů. AKTUALIZACE Kutnohorští kriminalisté celou událost prověřili a šetřením zjistili, že 42letý cizinec měl fyzicky napadnout o rok staršího muže, a to bez jakéhokoli předchozího konfliktu, nebo motivu.

projít na článek

Vyšetřování paranormálních jevů č.21 - Prague Fear House

V roce 2017 jsme byli pozváni zkoumat možné paranormální jevy do hororového baru Prague Fear House, kde sami zaměstnanci strašící místní hosty na placených prohlídkách, sami začali být strašeni něčím paranormálním.

projít na článek

NeoBara: „Už ve dvanácti jsem kreslila animované postavičky“

Když jsem loni brouzdal prostory festivalu Japonské dny v Ostravě, na první pohled mě zaujaly obrazy Báry Žižkové. Hned jsem si představil, jak se ty plakáty vyjímají u mě doma. Na podobné člověk často nenarazí, takže jsem ke stánku ihned přiskočil a dal

projít na článek