Anhydritové - lité podlahy v novostavbě I. - Hlavenec

Anhydritové podlahy jsou nejčastější volbou v současné výstavbě. Před samotným procesem lití podlah je nutná správná příprava - usazení dilatačních pásů a pokládka podlahové izolace, její následné přikrytí a zapáskování.

projít na článek

Anhydritové podlahy - lité podlahy pro novostavby a rekonstrukce

Anhydritové podlahy jsou moderním způsobem realizací podlah v RD, bytových domech, v průmyslových prostorách, školách a kancelářích.

projít na článek

Zateplení fasády na novostavbě v obci Hlavenec

Zateplení fasády je vhodné provést také u většiny novostaveb. Tato novostavba byla vyzděna z ytongu tl. 37,5cm. Majitelé zvolili zateplení certifikovaným systémem Weber klasik s izolantem Styrotherm Plus 70 a finální úpravu silikonovou omítkou.

projít na článek

Lití anhydritových podlah novostavba Ledce

Naše firma prováděla lití anhydritových podlah v novostavbě RD v obci Ledce okr. Mladá Boleslav. V domě bylo nainstalováno podlahové topení, pro které jsou anhydritové podahy nejlepším řešením. Anhydrit má vynikající tepelnou vodivost.

projít na článek

Strojní omítky v novostavbě Stará Boleslav

Strojní omítky v novostavbě na kraji Staré Boleslavi. K domu je přistaveno silo s materiálem, které se v případě potřeby doplní. Strojní omítky jsou moderním řešením zejména pro nové stavby. Finální úprava štuk.

projít na článek