Annenruhe v úplňku

Annenruhe si v době měsíčního úplňku stále klidně září v čele 746. kola hitparády Radia Proglas. Děkuji / děkujeme Vám za podporu! (Celou hitparádu najdete na adrese http://hudba.proglas.cz/hitparada.html , jakož i pravidla hlasování. Zjednodušeně řečeno - z nabídky vyberete tři písně a přidělíte jim jeden, dva a tři body. Výsledek hlasování je třeba zaslat  vždy do nejbližšího pátku do dvanácti hodin na e-mailovou adresu [email protected] ).

projít na článek

Měsíc stoupá od novu k úplňku

Měsíc stoupá od novu k úplňku a s ním vystoupala v 744. kole Annenruhe zpět na první příčku hitparády Proglasu. Měsíční noci jí totiž mimořádně svědčí a tak Vám posílá svoje stříbrohlasé DĚKUJI! (Celou hitparádu najdete na adrese http://hudba.proglas.

projít na článek

Annenruhe na 1. místě Galahitparády Proglasu za rok 2011 - děkuju!

V Galahitparádě Radia Proglas za rok 2011, odvysílané 25.12., se umístila Annenruhe z alba Autobus do Podbořan na prvním místě, její kamarádka Poloha D na místě osmém. Děkuju Vám všem, kteří jste během roku hlasovali!

projít na článek

Annenruhe v čele žebříčku hitparády Proglasu za 1. pololetí

V neděli 3. července odvysílalo Radio Proglas žebříček nejúspěšnějších písní posluchačské hitparády Kolem se toč za první pololetí letošního roku. Na prvních 10 místech skončily tyto skladby: 1. Petr Linhart: Annenruhe 2. Asonance: Tančila Anežka 3.

projít na článek

Písně z Autobusu do Podbořan pobyly v hitparádě Proglasu plných osmnáct kol

Celých osmnáct kol, tedy maximum, které umožňují pravidla, pobyly v hitparádě Rádia Proglas písně z alba Autobus do Podbořan. Postupně se zde vystřídaly Marie Löwy, Annenruhe a  Poloha D, každá v šesti kolech. Nejlépe si vedla Annenruhe, která byla pětkrá

projít na článek

Annenruhe podruhé v čele hitparády

  V 472. kole hitparády Radia Proglas je Annenruhe opět na  prvním místě, klíčí ve mě radostné tušení, že pro ní hlasovala celá Moravská Třebová, ne-li přímo celé Hřebečsko :-) ! Děkuji. (Celou hitparádu najdete na adrese http://hudba.proglas.cz/hitpa

projít na článek