Aquapark Karpacz Polsko

Vypravme se za našimi severními sousedy. Polsko je atraktivní a pestrá země známá svojí pohostinností. Hned za hranici v severní části Krkonoš (z Prahy autem se sem dostanete za cca 2 hodiny) se nachází Aquapark Karpacz, který toto potvrzuje. Polské wellness je totiž blíže, než byste na první pohled řekli. Karpacz je malé lázeňské město [] The post Aquapark Karpacz Polsko first appeared on Lázně a wellness.

projít na článek

Aquapark Wisla Tropikana Hotel Golebiewski, Polsko

Polsko má coby dovolenková destinace spoustu výhod. Je blízko. Je velké a plné krás nejrůznějšího druhu. Dá se zde dělat, vidět, zkusit a zažít spousta věcí – a to s relativně příznivými náklady. A taky jazyková bariéra je tady docela malá. Pokud plánujet

projít na článek

29. ročník Polsko-německo-českého podnikatelského kooperačního fóra

10.11.2022 Karpacz Polsko Okresní hospodářská komora v Jablonci nad Nisou, hlavní spolupořadatel akce za českou stranu, srdečně zve firmy k účasti na 29. ročníku Polsko-německo-českého podnikatelského kooperačního fóra. Přihlašovací portál spuštěn od 1.

projít na článek

Přihlášky_26. Polsko-německo-české podnikatelské kooperační fórum_27.11.2019

Vážení podnikatelé, do konce říjnaje možné se přihlašovat na 26. Polsko-německo-české podnikatelské kooperační fórum, které se uskuteční 27. 11. 2019 v horském městečku Karpacz.

projít na článek

Termály a aquapark Terma Bania, Polsko

Uvažujete, že byste vyrazili do polských Tater za lyžováním, turistikou či jinými aktivitami a chtěli byste zde taky občerstvit tělo i mysl v termálních lázních? V dnešním článku pro vás máme recenzi termálů a aquaparku Terma Bania, které zde na vás čekaj

projít na článek

Aquapark Bad Schallerbach

Tento aquapark najdeme v Rakousku asi 50 km za Lincem. Je to dokonalá zábava jak pro dospělé, tak i pro děti,

projít na článek