Astrální pole duchovní školy. Chrám zasvěcení Christiana Rosenkreuze – přednáška

Na jakých principech funguje astrální pole duchovní školy a o co se vůbec jedná? Kdo to byl Christian Rosenkreuz a co archetyp této postavy vyjadřuje? Slyšeli jste o nové duši, duchovní duši? Záznam z veřejné přednášky v centru školy v Praze.

projít na článek

Astrální pole duchovní školy. Chrám zasvěcení Christiana Rosenkreuze

Pozvánka na přednášku v Praze 6. 4. 2022. Více informací naleznete zde

projít na článek

Alchymická svatba Christiana Rosenkreuze, I. díl – Esoterická analýza chymické svatby Christiana Rosenkreuze roku 1459

Jan van Rijckenborgh Alchymická svatba Christiana Rosenkreuze, I. díl – Esoterická analýza Chymické svatby Christiana Rosenkreuze roku 1459 Alchymická svatba Christiana Rosenkreuze je jedním ze tří slavných rosekruciánských manifestů, poprvé publikovan

projít na článek

Alchymická svatba Christiana Rosenkreuze 7 čtvrtečních setkání s veřejností

Srdečně vás zveme na cyklus 7 večerů pro veřejnost na téma Alchymická svatba Christiana Rosenkreuze, který se koná v Centru školy v Praze. Těšíme se na vaši návštěvu a vaše podněty do společné diskuze.

projít na článek

Spirituální rozhovory na téma Alchymická svatba Christiana Rosenkreuze

Jako další téma, nad kterým se chceme zamýšlet při našich neformálních setkáních nad spirituálními tématy jsou Alchymická svatba Christiana Rosenkreuze. Všichni zájemci jsou srdečně zváni do centra školy v Praze.

projít na článek

Přednáška 6.10. v Brně

Mezinárodní škola Zlatého Kříže s Růží Lectorium Rosicrucianum srdečně zve na přednášku Astrální pole duchovní školy, která se koná ve středu 6.10.2010 v Brně.

projít na článek