Audio - ukázky z nového CD

Zde můžete poslechnout audio - ukázky z nového CD. Ukázky jsou ve snížené kvalitě zvuku. HASIČI HAS HASIČKA SVÁTEK HASIČŮ HASIČSKÁ VÁNOČNÍ STŘÍKAČY V KARIBIKU KOUZLO MODRÝCH BLŮZ CHRAŇ NÁS SVATÝ FLORIÁNE TANEC S PLAMENY HASIČSKÝ ANDĚLI CO JSTE HASIČI (bonus)

projít na článek

Ukázka harvestoru ROTTNE H8E

Rádi bychom vás pozvali na ukázku nového probírkového harvestoru ROTTNE H8E Datum: 30. března 2023 od 11:00 Lokace: Mazurova chalupa, Městské lesy Hradec Králové a.s. GPS: 50.1613997N, 15.9229344E Součástí ukázky bude i prezentace železného koně KAPSEN 18

projít na článek

Za vodu si od nového roku připlatíme

Nemilý novoroční dárek jsme obdrželi od Vodovodů a kanalizací ve Vsetíně. Od nového roku 2016 zvyšuje pro domácnosti v našem okrese vodné a stočné. Kolik nyní zaplatíme? 79,47 korun za jeden kubík. Bližší informace zde:

projít na článek

Přejeme vám vše nejlepší do nového roku

Přejeme Vám všechno nejlepší do nového roku, hodně zdraví, štěstí a spousty úspěšně dokončených projektů. Tým železářství a domácích potřeb Bobošík.

projít na článek

Vše nejlepší do nového roku 2022

Přejeme všem našim zákazníkům do nového roku 2022 jen to nejlepší, hodně zdraví, štěstí a plno úspěšně dokončených projektů...

projít na článek

Přepis vozidla na nového majitele: Jak na něj?

Pokud kupujete automobil, jednou z povinností je tzv. přepis vozidla na nového majitele. Tuto proceduru byste neměli odkládat. Není na ní ale nic složitého. Vše podstatné najdete v našem článku.

projít na článek