Audity XML feedů pro zbožové srovnávače

Heureka, Zboží.cz a Google Nákupy jsou u nás nejpoužívanějšími a taky nejoblíbenějšími cenovými srovnávači. Vypadají jako katalog a v principu fungují úplně stejně jako klasický vyhledávač. Nabízí však některé významné funkce, kvůli kterým jsou tak populární, např. historický vývoj cen, filtrování zboží dle různých parametrů nebo recenze uživatelů.

projít na článek

XML feed pomocí Mergado

Mergado je skvělý pomocník pro práci s XML feedy. Mergado zjednodušuje systém nepřehlednosti XML feedů a z jednoho feedu dokáže exportovat hned několik dalších feedů podle přesně zadaných parametrů. Ve skutečnosti tak můžete mít jeden exportní feed a v Me

projít na článek

Zkušenosti s Rocketoo

Když při své práci nastavuji různé PPC systémy či zbožové srovnávače, potřebuji se na e-shopový administrační systém spolehnout. To je prostě je základ. Proto mě nemile překvapilo pronájmové řešení od Rocketoo.

projít na článek

Kdy se pustit do kategorizačního feedu?

O XML feedech jsem tady na blogu už psal v několika článcích. Nejčastěji šlo o použití...

projít na článek

Co víme o PPC auditech (zdarma)

Audity PPC účtů jsou pro mě vždy zajímavým úkolem. Zejména vidět se z druhého pohledu, kdy někdo cizí, nejčastěji agentura, detailně zkontroluje moji práci. Takovou situaci já osobně vítám, protože mám zpětnou vazbu na svou práci a zároveň se můžu přiučit

projít na článek

Proč se vyplatí zařadit se do srovnávače Heureka

Heureka je nejpoužívanější srovnávač českých uživatelů. Heureka nabízí klasické srovnávání. Na rozdíl od ostatních srovnávačů si zboží na Heurece můžete i přímo zakoupit.

projít na článek