Aukro - největší online tržiště v Čechách

Rádi nakupujete online a ještě jste nevyužili portálu Aukro.cz? Je na čase začít! Vybrat si můžete z nepřeberného množství kategorií zboží, můžete využít zábavnou formu aukcí nebo můžete využít aukro bazar a prodat věci, které už vy sami nepoužíváte.

projít na článek

Co je Aukro archiv a jak funguje?

Jste častým zákazníkem online tržiště Aukro? Tak to byste měli znát aukro archiv. A pokud jste o něm ještě neslyšeli, je na čase se mu podívat na zub. Prozradíme vám, jak takový archiv funguje a co obnáší.

projít na článek

5 tipů na výhodné nákupy na Aukro

Zakopáváte doma o nevyužité hračky? Příliš mnoho knih? Nebo sháníte starožitnosti a sběratelské kousky? Neváhejte a mrkněte na Aukro, kde snadno nakoupíte nebo prodáte různé věci od dekorací po sportovní vybavení a nábytek.

projít na článek

Pelíšek pro psa? Ty nejlepší najdete na Aukro

Sháníte pro svého čtyřnohého miláčka pohodlný pelíšek? Ty nejlepší najdete na Aukro. Vyberte si z nepřeberného množství pelíšků, ať už máte doma malou čivavu, nebo vlčáka.

projít na článek

AliExpress tipy - pyžamo, diář, prstoví maňásci

Nakupoval váš Ježíšek na AliExpress? A nepřehlédl omylem některou z těchto 5 vychytávek? Zveme vás na hodobóžovou exkurzi na největší čínské online tržiště. Super ceny, nekonečná nabídka, doprava zdarma... Vánoce nekončí!

projít na článek

AliExpress tipy - peněženka, mikina, vzdělávací hračka

Kdo hledá, najde. Kdo hledá na AliExpress, najde i to, o čem netušil, že po tom ve skrytu duše už dlouho toužil. Nahlédněte s námi na největší čínské online tržiště, kde za příjemné ceny nakupujete celoročně, nejen v povánočních výprodejích.

projít na článek